Lice

NEMA SAVRŠENE ŽENE: Evo koliko lošu kožu imaju VIP dame (VIDEO)

Možda savršenost leži u nesavršenosti i toga se drže i mnoge poznate ličnosti. Iako na njihovim profilima preovlađuju uređene fotografije i besprekorna šminka u relanosti i oni su "jedni od nas" i sa problematičnom kožom se nose najnormalnije.

26.05.2022 13:00

NEMA SAVRŠENE ŽENE: Evo koliko lošu kožu imaju VIP dame (VIDEO)
shutterstock.com

Koža je nešto o čemu mlade dame širom sveta naročito vode računa u poslednje vreme, pogotovo kada je eksponencijalnost putem društvenih mreža i drugih medija sve prisutnija. Akcenat na izgledu je dosta došao do izražaja, pa se žene izlažu javnosti u najsavršenijim izdanjima stvarajući nesigurnost kod drugih žena svojom lepom i negovanom kožom.

Na zdravlje i izgled kože možemo uticati  ishranom i pravilnom negom. Međutim, ono što je sigurno jeste da godine ne možemo zaustaviti niti da je svačija koža savršeno glatka  sa perfektnom teksturom.

Nažalost, filteri i uređivanje slika koje je danas lako dostupno čine da se mnoge dame obeshrabre i da misle kako imaju najgoru kožu, diveći se velikim zvezdama zbog njihovog besprekornog izgleda i negovane kože. Ipak, iza tih filtera i šminke koju koriste je obično lice često sa pegama kakve je pokazala Kajli Džener jednom prilikom.

 

 

 

Loša vest za VIP dame, a dobra za vas je da nema savršene kože i da i poznati izgledaju „obično“ ako ne i lošije u odnosu na mnoge od nas. Dok potcenjujete svoju kožu misleći da je problematična, sa aknama ili loše teksture evo kako pojedine dame još izgledaju bez šminke i filtera.

 

Printscreen/Instagram/skinbyjordyn

Rihana je lepa, ali njena koža nije najbesprekornija kao i kod drugih žena

Ono što svaka dama može da učini za sebe i svoju kožu je da se pravilno hrani i da je neguje, negde postoje genetke predispozicije, što se često odražava na elastičnost i gipkost kože, neka je sklonija bržem stvaranju bora dok je druga zategnutija.

Printscreen/Instagram/skinbyjordyn

Uprkos tome što mnogi misle da se podvrgla estetkism korekcijama, opuštena koža je kod nje primetna

 

Printscreen/Instagram/skinbyjordyn

Keti Peri je još jedna među VIP damama koja takođe nema savršenu kožu

Ipak ako ste mislile da samo vi vodite borbu sa bubuljicama, lošom teksturom, nadamo se da će vas ovaj video ohrabriti i podstaknuti da zavolite svoju kožu onakva kakva jeste i da poput Eve Longorije nabacite osmeh i šminku, kako bi podigli samopouzdanje, bez preterivanja naravno. Ono što je najvažnije je da vodite zdrav način života i da reducirate stres.

 

 

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)