Lice

ISCRTAVANJE OBRVA: Iskustvo devojke posle kojeg ćete razmisliti pre tretmana

Žene su zarad lepote spremne na sve, pa i da eksperimentišu sa svojim licem. Iako često nisu informisane u kakve tretmane "srljaju", za lep izgled će sve trpeti. Da ne biste dolazile u situacije da ponavljaju i prepravljaju nečiji "loš rad" nije na odmet baciti pogled na sledeći tekst i videti kako su neke dame prošle u tim eksperimentima.

21.05.2022 13:00

ISCRTAVANJE OBRVA: Iskustvo devojke posle kojeg ćete razmisliti pre tretmana
Printscreen/TikTok/thehannahchan

Trendovi su nametnuli velike zahteve pred devojke, da je prirodan izgled, naročito usana i obrva, postao nešto što se, nažalost, polako prevazilazi. Društvene mreže i javne ličnosti diktiraju standarde tako da se devojke osećaju „manje lepim“ ako ih ne prate. Obrve su svakako nešto što ženu čini posebno lepom i njihov pravilan i skladan oblik daje poseban pečat licu.

Međutim, danas su dame otišle u krajnost pa smatraju da je neophodno da svaka žena ima guste i tamne obrve da bi lepo izgledala. Širok asortiman šminke dostupan je na tržištu tako da je svima lako dostupno kupovanje raznih olovki koje stilizuju vaše obrve. Ipak to je kratkog veka, a mnoge dame žele da problem ređih obrva reše na trajnije načine.

Tretman poput laminacije obrva i mikroblendinga, damama za kratko vreme nude novi izgled, ne samo obrva, već i lica. Međutim, kako neka iskustva pokazuju, nije to uvek tako uspešno, a ni poželjno da se radi bez prethodnog informisanja.

Hana Čen, poreklom iz Britanije bila je razočarana ishodom i rezultatima svog tretmana koji je radila kako bi lepše definisala svoje obrve, a neprijatno iskustvo sa kojim se susrela, podelila je sa svojim pratiocima na TikToku..

 

 

U videu upozorava žene na moguće neželjene efekte mikroblendinga i šta je njoj to donelo. Ova Britanka je mikroblnding odradila pre tri godine i kako kaže, još su ostale posledice neprofesionalnog rada.

Nakon tretmana je dobila kako kaže, pretamne obrve koje su dugo imale intezivnu crnu boju. Iako se u međuvremenu ofarbala u plavo i to je još dodatno isticalo obrve, u salonu su joj rekli da će se bleđi efekat videti nakon godinu dana.

Printscreen/TikTok/thehannahchan

Pretamne obrve su kasnije otišle u krajnost pa su se pri korenu obrva pojavili narandžasti tonovi

Tako je i bilo, tri godine kasnije one su jako izbledele, ali su poprimile u međuvremenu neku, kako je ona navela, "ružnu zeleno-crnu" boju i nimalo nisu imale priodan izgled što ju je naravno razočaralo. Hana je odlučila da se obrati profesionalcu za pomoć i da „prepravi rad“ pa je otišla na lasersko uklanjanje tetovaže. Iako je tamna strana nestala ostali su pri dnu svetloružičasti tonovi na koži zbog pigmentacije.

Pratioci su bili užasnuti rezultatima a mnoge dame su podelile slična iskustva sa iscrtavanjem obrva i kod svih su efekti bili različite „boje“. Ona je savetovala da se treba dobro informisati o samom tretmanu kako ne bi dolazili u slične situacije kao ona. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)