Izgledaćete perfektno!

POPULARNA INFLUENSERKA OTKRILA TAJNU: Ovo je njen trik da uvek izgleda SAVRŠENO!

Savršen izgled lako je postići, a potrebno je jako malo vremena!

27.12.2021 21:36

POPULARNA INFLUENSERKA OTKRILA TAJNU: Ovo je njen trik da uvek izgleda SAVRŠENO!
printscreen/instagram.com

Kada je u pitanju šminkanje sve žene se trude da izgledamo savršeno, ipak u našim izborima kako ćemo da se našminkamo postoji toliko nijansi, koliko postoji i različitih nijansi ruževa.

Neke od nas vole da samo malo istaknu svoju lepotu, dok druge, ipak, više vole da sakriju svoje nesavršenosti. One uvežbane, šminku koriste kao što je Dali koristio svoju četkicu u ranoj fazi svog slikarstva, te uspevaju da uvek izgledaju savršeno. Jedna od takvih talentovanih devojaka je i mlada i trenutno najpoplarnija influenserka Dunja Jovanić, koja je otvorila maraton šminkanja u organizaciji brenda KIKO Milano.

Dunja je tom otkrila kako ova voli da se šminka i šta najviše voli da vidi na drugim devojkama.

- Volim da izgledam sveže i jednostavno - da koža izgleda prirodno. Često izađem iz kuće samo sa malo tena, maskarom i sređenim obrvama- rekla je Dunja i dodala da i na drugima najviše voli da vidi ovakav look:

- Sviđa mi se kada devojke koriste šminku kako bi naglasile svoju lepotu i crte lica, a ne kako bi se zamaskirale. Znate onaj momenat kada vidite devojku i jednostavno vam je prelepa, a ne znate zašto. Sva je nekako slatka - ne znaš da li se umila ili se zaljubila.

Dunja je definitivno jako vešta sa šminkom, ali promoviše prirodan izgled, kao i mnoge druge popularne ličnosti. Zajedno sa njom, na ovom maratonu, bile su i mnoge druge poznate ličnosti, među kojima se našla i Bobana Živanović, PR menadžer i infulenserka i glumica Tamara Dragičević. Čini se da je prošli vikend bio savršeno prilagođen devojkama i njihovim potrebama i da su iz ovoga mogle da otkriju mnogo toga korisnog što će koristiti u svakodnevnom životu.

Komentari (0)