Lice

"ONA JE ODLIČAN PRIMER DOBRO URAĐENIH OPERACIJA" Isplivale fotke slavne glumice pre svih procedura - ŠTA JE OVO?! (FOTO)

Danas važi za jednu od najlepših.

25.09.2024 15:13

"ONA JE ODLIČAN PRIMER DOBRO URAĐENIH OPERACIJA" Isplivale fotke slavne glumice pre svih procedura - ŠTA JE OVO?! (FOTO)
Credit: i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Glumica Mišel Kigan ima 37 godina, a početkom godine je ponovo došla u centar pažnje kada je glumila u jednoj od gledanijih sapunica. Osim što je popularna na filmskom platnu, mnogi su uočili njenu neverovatnu fizičku promenu. Kada se prvi put pojavila, pre 17 godina, izgledala je mnogo drugačije nego danas.

Njene slike su podeljene na TikToku, te su se u raspravu uključili mnogobrojni kritičari i prokomentarisali 

drastičnu transformaciju od vremena kada je glumila Tinu Mekintajer. Iako je ona ranije poricala da se podvrgla kozmetičkim tretmanima, stručnjaci su sada procenili da je niz procedura verovatno objašnjenje za njen novi izgled.

Credit: Stills Press / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovako Mišel izgleda danas

Bet Dru, praktičarka estetike koja radi u Vusterširu, rekla je u nedavnom video snimku na Instagramu da sumnja da se glumica podvrgla procedurama koje su rezultirale punijim usnama i oblikovanom bradom.

- Mišel Kigan je fantastičan primer estetskih tretmana urađenih kako treba - rekla je pratiocima na Instagramu i dodala:

- Ali nema mnogo toga što je prirodno u tome. Međutim, izgleda prirodno jer je urađeno jako dobro.

instagram/@drew.aesthetics_

Mišel nekad i sad

Njen mladalački izgled mogao bi da se svodi na injekcije protiv bora poput botoksa oko očiju i čela, rekla je Dru, koje opuštaju mišiće na licu kako bi izgladile linije, piše Daily Mail.

- Po mom profesionalnom mišljenju, mislim da je radila botoks posebno oko čela i oka – samo da ih malo otvori. Možete da vidite da su joj na fotografijama pre bile malo zatvorene oči, a na fotografijama posle nisu - rekla je pratiocima u videu i pojasnila:

- Tako da botoks zaista može da podigne obrve i izgladi sve fine linije i bore. Mislim da je možda radila operaciju nosa ili nehiruršku rinoplastiku koristeći dermalni filer.

Glumica nikada ništa od toga nije potvrdila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)