Lice

KAKO TO BRED PIT I DŽORDŽ KLUNI IZGLEDAJU MLAĐE NEGO IKAD: Dr Đokić otkrila koje operacije su radili, više nema tajni

Holivudski zavodnici bacili sve na kolena svojim mladalačkim izgledom na festivalu u Veneciji.

05.09.2024 14:07

KAKO TO BRED PIT I DŽORDŽ KLUNI IZGLEDAJU MLAĐE NEGO IKAD: Dr  Đokić otkrila koje operacije su radili, više nema tajni
Gian Mattia D'Alberto / LaPresse / Profimedia, Privatna arhiva

Holivudske zvezde Bred Pit (60) i Džordž Kluni (63) bacili su sve na kolena kad su se nedavno pojavili na 81. Filmskom festivalu u Veneciji. Dvojica glumaca na Lido su došli kako bi predstavili svoj novi zajednički film "Vukovi" (Wolves).

Međutim, svi su gledali u njihova lica pitajući se kako je moguće da glumci u sedmoj deceniji života izgledaju kao da im je trideset. Na koji način su uspeli da se ovako podmlade?

Šta kažu stručnjaci?

Kako je za Srećnu Republiku objasnila dr Milica Đokić, specijalista estetske hirurgije, Pit i Kluni su dokaz odlične genetike koja radi u njihovu korist.

- Oni jesu nešto radili na svom licu, ali vrlo malo. Džordž Kluni čak, kako mi se čini, gotovo da ništa nije ni radio i za njegov izgled je prvenstveno zaslužna genetika i odlična nega. Bred Pit jeste radio na sebi, ali ono što sam prvo primetila je da mu je koža fenomenalna. I jedan i drugi očigledno koriste vrhunske preparate za negu, verovatno su koristili neke laserske i tretmane za poboljšanje teksture kože što se jasno vidi na njihovim licima - stručno je objasnila dr Đokić.

Kako ona procenjuje Pit je uloži malo više u sebe od Klunija, ali ni jedan ni drugi nisu radili tretmane botoksom jer je to vrlo uočljivo na licu.

- Na njihovom licu se vide bore posebno kad se nasmeju šti je i noramalno za ljude u njihovim godinama. Imaju kompletnu mimiku lica tako da botoks definitivno nisu koristili. Vrlo je moguće da su radili tretmane hijaluronom, posebno Bred Pit, kod koga se vidi to lepo popunjeno lice - dodala je ona.

Umereno, a efektno

Kako je stručno pojasnila dr Đokić obojica glumaca su popravili najčešće nedostatke na licu koje se javljaju kod muškaraca u zrelim godinama. 

- To se pre svega odnosi na predeo jagodica koji je najčešće i najviše pogođen kod muškaraca kako stare, pa su te nedostatke popunili. Sve u svemu šta god da su radili to je bilo vrlo umereno, ali je vrlo efektno jer obojica izgledaju podmlađeno - rekla je dr Đokić.

Tanjug/AP

Džordž Kluni i Bred Pit na festivalu u Veneciji

Kako su primetili na društvenim mrežama i drugi stručnjaci za estetsku hirurgiju kad njih dvojica prođu crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Veneciji, teško je poverovati da su u šezdesetim godinama zbog sveže i zategnute kože, ali i mladalačkog duha. 

Stručnjaci i lekari često ističu da nije sve u modernim estetskim procedurama i hirurgiji već u sveukupnom pristupu zdravlju. Naše lice često odražava stanje organizma, pa zdrava ishrana, redovna fizička aktivnost i adekvatan san čine čuda.

Kad su u pitanju dvojica holivudskih zavodnika kombinacija nege i umerene stručne estetske intervencije omogućila im je da sa 60 izgledaju kao da im je 30 godina što su Pit i Kluni pokazali i dokazali u Veneciji.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)