Lice

ONE SU MAGNET ZA MUŠKARCE, A VI NE? EVO ZAŠTO! Ova Hrvatica je osvojila svet šminke i otkriva tajne slavnih zavodnica

Mirta Miler otkriva da mejkap ima veću moć nego što možemo da zamislimo.

27.06.2024 14:10

ONE SU MAGNET ZA MUŠKARCE, A VI NE? EVO ZAŠTO! Ova Hrvatica je osvojila svet šminke i otkriva tajne slavnih zavodnica
B4859 / Avalon/Profimedia, Pictorial Press Ltd/Alamy/ lamy/Profimedia, Printscreen/tiktok

Često za mnoge žene kažemo da imaju neku posebnu magičnu privlačnost i auru, koju ne viđamo često kod drugih, ali nikome nije jasno šta se zapravo iza toga krije. Rijanu, Merlin Monro i mnoge druge lepotice krasi(la) je harizma, međutim, kako tvrdi Mirta Miler, beauty influenserka koju prati preko 18 miliona ljudi, veliki posao u svemu tome igra i mejkap

Ako se pitate zbog čega one izgledaju atraktivno i imaju veliko samopouzdanje je u nekoliko jednostavnih caka pomoću kojih možete istaći svoju prirodnu lepotu, a da ne preterate sa šminkom. Sve što je njoj potrebno da istakne prirodni sjaj, koji je kako kaže pravi magnet, ako žena zna da to iskoristi, su: BB krema, korektor u svetlijoj nijansi koje blenduje.

Pravilo broj 1: Ne budi dvolična

Dok se influenserka šminkala objasnila je da se drži i nekoliko jednostavnih pravila kako bi zračila magičnom aurom odnosno energijom što savetuje i drugim ženama da slede.

- Broj jedan: ne budi dvolična, svi vole da pokažeš pravo lice. Dalje, shvati koliko vrediš i nemoj da pristaješ na minimum i treće tvoji prijatelji su mi rekli da ti kažem da prestaneš da izlaziš sa gubitnicima - navela je influenserka.

Mirta je nastavila sa svojim mejkapom ističući da je konturisanje lica vrlo važno posebno ukoliko želite da lepo uobličite neke detalje na licu, a pošto je njeno trouglastog oblika, tajna magične aure kako kaže leži u isticanju jagodica i blendovanju rumenila prema gore.

Olovka je bolja opcija od ajlajnera

"Tanak nos" je jedan od najvećih trendova u šminkanju i bjuti influenserke ga često ističu hajlajterima. Svoje prirodne obrve je oblikovala četkicom, a na trepavice je samo nanela maskaru. U drugom delu svog videla istakla je kako je crveni karmin ili neki u sličnim bojama koji volite jedan od važnih trikova kojim ističete moćnu auru na sebi, a na oči je stavila braonkastu svetlu nijasu senki koja je istakla njihov oblik, zaokruživši ih prema ivici braon olovkom umesto ajlajnerom. 

Neodoljiva energija kojom zrače mnoge poznate lepotice, leži zapravo samo u dobrom odabiru šminke ističe ona, međutim mnoge žene to imaju bez mnogo truda sa šminkom i odećom.

Milerova je poreklom iz Hrvatske i jedna je od najuticajnijih influenserki koja deli često savete za lepotu, negu i šminkanje, pokazujući revolucionarne ali jednostavne tehnike koje su promenile percepciju šminkanja i lepote.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)