Lice

TRIK KOJI BRIŠE GODINE: Evo kako da postignete lifting lica pomoću šminke (VIDEO)

Šminkerka je ženama otkrila na koji način mogu da izgledaju sveže i mladoliko i kad uđu u petu deceniju života.

16.01.2024 17:00

TRIK KOJI BRIŠE GODINE: Evo kako da postignete lifting lica pomoću šminke (VIDEO)
Printscreen/TikTok/ericataylor2347

Danas se mnoge žene radije okreću plastičnim operacijama i nekim izazovnim kozmetičkim tretmanima kako bi zadržale lepotu i nekako zaustavile starenje. Činjenica je da se godine ne mogu zaustaviti, ali ipak možemo uticati na to da što duže održimo svežinu i sjaj kože. Jedna šminkerka odlučila je da sa damama na TikToku podeli savete kako neke kozmetičke tehnike u njenom slučaju rade za nju i omogućavaju trenutni lifting lica bez operacije.

shutterstock.com

Prvi znaci starenja opterećuju svaku devojku i ženu

 

Erika Tejlor demonstrirala je tehniku šminkanja koju praktikuje, želeći da pokaže ženama kako da prikriju znakove starenja i sve čime nisu zadovoljne na svom licu. 

- Kao 47-godišnji šminker koji je godinama proučavao portret, senke stvaraju efekat starenja. I to je samo život. To je ono što jeste. Ali ovde možemo nekako prkositi gravitaciji tako što ćemo uraditi nekoliko stvari.- dodala je ona.

Ona je nanela korektor oko lica u trouglastim oblicima i napravila potpuno novi efekat. Posebno je to uradila na onim mestima na kojima mogu da stvore senke ili udubljenja. Nije zaobišla ni područja koja većina žena želi da "izvuče" ili recimo podignete oko.

Iako su udubljenja na pojedinim delovima lica sasvim prirodan deo procesa starenja, možemo ih sakriti. Tejlor je navela da se to posebno odnosi na slepoočnice ili očne duplje.

Kada je završila sa nanošenjem šminke  ona je pokazala krajnji efekat. Nakon što je trouglićima ispunila nepravilnosti na licu, zaokružila je sve ružičastim puderom za matiranje lica. Mnoge žene su bile oduševljene njenim savetima pa su joj zahvalile na savetima. 

 

 

- Ovde imate najbolje savete za šminkanje, neverovatni ste.

- Volim je. Uvek u elementu i izgleda top.

- Hvala Erika! Teško je prihvatiti da starimo ali ogledalo ne laže! Stvarno mi ovi trikovi trebaju.

- Vizuelno je toliko od koristi

- Volim tvoj profil. Toliko informacija za zrele žene- bili su neki od komentara.

Na kraju je Erika pokazala kako izgleda ta strana lica koju je našminkala otkrivši  evidentnu razliku. Mnoge korisnice mreže su joj se zahvalile na podeljenim dragocenim savetima za koje veruju da će im biti od velike pomoći i da će im podići samopouzdanje u zrelim godinama.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)