Lice

IZABEL TVRDI DA NIJE OSTARILA NI DAN ZA POSLEDNJIH 12 GODINA: Koristi jeftin način za negu od vode koju svi bacamo! (VIDEO)

Ona je otkrila jednostavan trik kako čuva lepotu svojih ruku koje najpre odaju godine.

13.11.2023 17:01

IZABEL TVRDI DA NIJE OSTARILA NI DAN ZA POSLEDNJIH 12 GODINA: Koristi jeftin način za negu od vode koju svi bacamo! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/isabelle.lux

Većina žena želi da što duže zadrži mladolik izgled pa ne žale pare kako bi brojnim tretmanima i estetskim operacijama sprečile stranje. Naborana koža, seda kosa i spušteni kapci su nešto niko ne voli. Starenje je ipak nemoguće zaustaviti, ali se uz dobru genetiku i pravilnu negu može barem usporiti.

I dok neke žene taj problem rešavaju odlazeći na razne tretmane i korekcije, druge rešenje pronalaze u korišćenju prirodnih preparata koji i ako ne pomognu barem ne mogu da nanesu štetu.

pexels.com

Iako je za mnoge ovaj deo tela zanemarljiv, na rukama se i te kako mogu ocrtati prvi tragovi starenja

 

Izabel Luk ima 32 godine ali tvrdi da nije ostarila ni dana u odnosu na period kad je imala 20 godina. Ona je postala vrlo popularna na Tiktoku deleći savete kako da zadržite mladalački izgled. Kako je objasnila starenje se najviše vidi na rukama.

Kako je poručila postoji način da zadržite lep izgled ruku uprkos godinama i to uz korišćenje vrlo jeftinih preparata. 

- Svako ko je stariji od 30 godina zna da vaše ruke počinju da postajhu važan deo svakodnevne rutine protiv starenja. Ne izgledaju dobro a kozmetički tretmani za vaše ruke koštaju mnogo novca- istuče influenserka u objavi.

Korejski trendovi lepote postali su posebno popularni poslednjih godina, budući da su tamošnje žene poznate po svom porcelanskom tenu, koji postižu preventivnim pristupom starenju još od detinjstva. Njihova kultura nege kože započinje veoma rano još u detinjstvu i to uključuje dosledne rutine, zdrave navike i aktivnu borbu protiv fizičkih znakova starenja. 

 

 

Pirinčana voda je nešto o čemu su mnoge žene čule. Japanke je koriste za gustu i zdravu kosu a Izabel je sada preporučuje i u nezi ruku. 

- Uzmite dve šolje vode, pola šolje pirinča i samo potopite ruke u to jeednom nedeljno do 20 minuta. Vaše ruke će biti mekane poput bebinog donjeg dela - dodaje influenserka.

Ona ga je nazvala "najjednostavnijim trikom" koji je ujedno i najjeftiniji i može ga priuštiti svaka žena. Voda od pirinča je efikasna jer je bogata antioksidansima , kao i vitaminima A, C i E. 

Kako San prenosi, pirinčana voda pročišćava kožu i čini je svetlijom i glatkijom. Osim toga održavanje hidratacije ruku sprečava opuštanje kože i stvaranje finih bora.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)