Lice

EVO ŠTA KOLAGEN ČINI ZA NAŠU KOŽU I ZDRAVLJE: Doktorka Ioanna otkriva sve o popularnim tretmanima za obnovu ovog važnog proteina (VIDEO)

Kako je za Srećnu republiku objasnila čuvena dr Ioanna Batsialou proizvodnja kolagena u organizmu prirodno počinje da opada posle 25 godine

27.07.2023 14:00

EVO ŠTA KOLAGEN ČINI ZA NAŠU KOŽU I ZDRAVLJE:  Doktorka Ioanna otkriva sve o popularnim tretmanima za obnovu ovog važnog proteina (VIDEO)
shutterstock.com, printscreen

Kolagen je najzastupljeniji protein u ljudskom telu. Njegova struktura nalik vlaknima se koristi za stvaranje vezivnog tkiva i glavna je komponenta kostiju, kože, mišića, tetiva i hrskavice.

Kako je za Srećnu republiku objasnila prof. dr Ioanna Batsialou, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, sa užom subspecijalizacijom iz oblasti estetske, antejdžing medicine, mezoterapije, preventivne i regenerativne medicine proizvodnja kolagena opada posle 25 godine života.

Individualan pristup

Prema njenim rečima čovek od 50 godina već ima 50 odsto manju proizvodnju kolagena nego kada je imao 25 godina.

- To je proces koji se dešava postepeno. Ali, uz odgovarajuću negu i tretmane moguće je podstaći obnovu proizvodnje kolagena. Mi koristimo dva najsavremenija i najjača tretmana za obnovu proizvodnje kolagena i podmlađivanja kože lice - objasnila je dr Ioanna, vlasnica specijalističke lekarske ordinacija IOANNA REGEN.

Pristup svakom pacijentu je potpuno individualan, pa svaki pacijent dobija poseban tretman koji odgovara stanju njegove kože, godinama, načinu života...

Prema rečima dr Ioanne njen tim i ona se bave kompletnom regeneracijom organizma spolja i iznutra, pa stimulacija proizvodnje kolagena utiče ne samo na stanje kože lica i bore, već i na zglobove, mišiće, tetive, hrskavicu  koji ne mogu da funkcinišu normalno bez kolagena. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)