Lice

ŽENA SA PLETENICAMA OD BRADE SEBE NAZIVA BOGINJOM: Ova tiktokerka izaziva ogromnu pažnju neobičnim izgledom, a sada je otkrila zbog čega je puštala dlake na licu (VIDEO)

Od svojih snimaka zarađuje dodatni novac.

02.09.2023 21:01

ŽENA SA PLETENICAMA OD BRADE SEBE NAZIVA BOGINJOM: Ova tiktokerka izaziva ogromnu pažnju neobičnim izgledom, a sada je otkrila zbog čega je puštala dlake na licu (VIDEO)
tiktok/peekaboopumpin

Žena koja je rešila da pušta bradu dok je prodavala provokativne snimke na internetu proglasila se "boginjom". Bradata dama, koja objavljuje na mreži pod korisničkim imenom Peekaboo Pumpkin, ima sindrom policističnih jajnika (PCOS) - uobičajenu hormonsku neravnotežu koja može izazvati višak dlaka kod žena.

tiktok/peekaboopumpin

žena sa bradom

Iako svako ko ima to stanje može imati bilo koju kombinaciju simptoma, ova senzacija na društvenim mrežama naučila je da voli svoje malje i odlučila je da ih pusti da izrastu u punu bradu. Ova 37-godišnjakinja se često snima i kako je plete i ponosno pokazuje svoju bujnu bradu. Osim toga, ona je našla način kako da svoje mane unovči, te ove fotografije i nešto provokativnije objavljuje na platformi Onli Fans ali i na drugim aplikacijama.  U nedavnom videu, koji je dobio više od 1.800 pregleda, viđena je kako miluje svoju krznenu bradu i zahteva da je „obožavaju“ kao „boginju“. 


Korisnici TikTok-a ostali su zapanjeni video snimkom i odmah su se obratili komentarima kako bi joj pohvalili njeno samopouzdanje. Pisali su joj kako joj se dive, međutim, bilo je i onih koji su se zgražavali nad njenim izgledom. Ona ih je ignorisala ili im je samo slala stikere srca i osmeha. 


TikTokerka je ranije priznala da je provela godine uklanjajući dlake sa lica pre nego što je odustala i prihvatila ga.

- Lasersko uklanjanje dlaka nije uspelo. Trebale su mi godine da budem na mestu gde mi dlake na licu neće smetati - rekla je ona u jednom od svojih snimaka.

Tvrdi da nanosi ulje na bradu svaki dan kako bi zadržala "sjajnu" teksturu kako bi "izgledala bolje".

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)