Lice

ŽELELA JE MAČIJE OČI, A EVO ŠTA JOJ SE DOGODILO! Sada joj njeni pratioci govore: "Čik skini šminku ako smeš"! (VIDEO)

Vredi li plaćati cenu ovakvih tretmana želela je da na svom primeru pokaže jedna mlada žena koja se inače bavi estetskim intervencijama.

10.06.2023 16:01

ŽELELA JE MAČIJE OČI, A EVO ŠTA JOJ SE DOGODILO! Sada joj njeni pratioci govore: "Čik skini šminku ako smeš"! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/aestheticcliniclondon

Maleni nos, pune usne, mačije oči, fileri... sve su to nametnuti standardi lepote koji se ženama iz godine u godinu "poturaju", dok one zarad atraktivnog izgleda sve uzimaju bez rezerve i pristaju na raznorazne intervencije ne bi li "bile lepše" i "Ispravile sve nesavršenosti koje im je priroda dala".   

Svedoci smo da su trend besumučnog operisanja ispromovisale domaće i strane javne ličnosti, međutim, ono sa čime mnoge dame nisu upoznate jeste kako ceo proces transformacije protiče. Nasuprot tome, ono što one vide jesu fotografije dama svežeg i zategnutog izgleda. 

Ono što se dešava iza zatvorenih vrata i kroz šta prolaze devojke i žene koje se podvrgavaju više nego invazivnim tretmanima, malo kome je poznato, jer se tek poneka usudi da na društvenim mrežama objavi delić onoga s čim se suočava. Međutim, upravo je među njima jedna poznata estetičarka, koja je odlučila da i sama ode pod nož i svoje iskustvo podeli s ostatkom sveta. Budući da je uradila takozvane mačije oči, negde poznate i kao lisičije, morala je da prođe zahtevnu operaciju, koja je, kako se po snimcima objavljenim na TikToku može zaključiti, bila jeziva. 

Printscreen/TikTok/aestheticcliniclondon

Estetičarka je pokazala kako joj je lice izgledalo dan nakon hirurške intervencije, naglasivši da se oporavljala sedam nedelja

Ona je u jednom kratkom snimku pokazala kako je izgledalo njeno lice nakon operacije od koje se oporavljala punih sedam nedelja. Jezivi kadrovi njenog lika su mnoge šokirali, budući da su joj oči bile skoro potpuno zatvorene, a područje oko njih u ranama, otocima i podlivima. Oči, čeone kosti i jabučice su do bočne strane obraza bile oblepljene medicinskim trakama kako bi rane brže zarastale.

Estetičarka je pokazala i druge fotografije - nakon dva dana i dve nedelje od operativnog zahvata. Lice joj je i tada i dalje bilo deformisano i neprepoznatljivo. Kako je tada navela, plašila se ishoda. Na sreću je ipak sve prošlo u najboljem redu.

Na kraju je atraktivna Tiktokerka iskoristila priliku da sa svojim pratiocima podeli kako izgleda nakon sedam nedelja od operacije, želeći da uveri ljude da je učinila pravu stvar i da njeno lice sada izgleda atraktivno i besprekorno. Međutim, dobila je pregršt uvreda i napada.

- Trebalo bi da uradiš komparaciju strana lica bez alajnera -

- Možemo li videti tvoje lice bez šminke, molim te, zar mejkap ne dramatizuje oči još više? - 

- Ali, zašto? - 

- Čik sniki šminku ako smeš - 

- Lepo poređenje, ali sa šminkom -

- O, Bože, ovo izgleda zastrašujuće - komentarisali su korisnici mreže.

Tiktokeri su se složili da su i operacija i period posle zastrašujući i da je mogla da dovede svoje zdravlje u pitanje. Zato su radi verodostojnosti onoga što propagira, kako kroz lično iskustvo, tako i profesionalno, Tiktokeri tražili od estetičarke da objavi svoju realnu sliku jer su se složili da šminka daje poseban pečat i ističe crte lica, pa njen lik nije verodostojan.

Ona je, inače, u jednoj od svojih objava pokazala dnevnu rutinu nege kože, pokazujući lice bez šminke i kako efekat mačijih očiju izgleda iz te perspektive. Iako na tom snimku ona gotovo i da nema mejkap, barem ne okom vidljiv, evidentno je da su joj obrve, sređene, a da u licu ima filere. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)