Lice

NJOJ SE KLANJAJU I ESTETSKI HIRURZI! Tvrde: Način na koji se ona transformiše mi ne bismo ni blizu mogli da joj pružimo! (VIDEO)

Tajne mejkapa čine da se mnoge žene u roku od sat vremena transformišu u potpunosti, ali ono što radi ova žena mnoge je ostavilo bez teksta.

06.03.2023 16:07

NJOJ SE KLANJAJU I ESTETSKI HIRURZI! Tvrde: Način na koji se ona transformiše mi ne bismo ni blizu mogli da joj pružimo! (VIDEO)
TikTok-makeup2musicbysarah

Mnogi ljudi su žrtve takozvanih šminkerskih prevara jer se često dešava da jedna devojka nije ista uveče i ujutru. Tačnije, dešava se da se one u želji da izgledaju što bolje preterano doteruju, tako da da kada uklone svu garderobu i šminku sa sebe to više uopšte nije ista osoba. Tiktokerka Sara je samo jedna od njih. Ona se divi sopstvenom umeću šminkanja i oduševljena je transformacijom koju postiže, pa često na TikToku objavljuje snimke pre i posle nanošenja pudera, senki, maskare, veštačkih trepavica i još mnogo toga. Međutim, ne divi se samo ona sama sebi, već to čine i mnogi estetski hirurzi koji priznaju da čak ni oni ne bi bili u mogućnosti da izvedu transformaciju koju ona sama postiže. 

Sara je žena srednjih godina koju bi mnogi opisali kao prosečnu. Ona ima očigledan višak kilograma koji se primećuje po njenom podbradku, a ona se u svojim prirodnim varijantama trudi da pozira upravo tako da to bude još očiglednije. Obrva gotovo i da nema, boja lica joj je prilično bela, što je tipično za zimski period, i odaje izgled osobe koja ne voli preterano da se izlaže suncu. Njena kosa je prilično proređena, a većim delom joj je i opala u prednjem delu. Sara kao da uživa u tome i svaki put pravi različite izraze lica kojim bi izgledala još ružnija, a sve u cilju da transformacija bude upečatljivija.

Ona potom objavljuje snimak na kome je negde na pola procesa šminkanja, a možemo je videti sa svim "ratničkim bojama" na licu. Sara ima drečavo narandžastu senku, ljubičati karmin, jako iscrtane obrve i sve nijanse kontura i rumenila po obrazima. Tek posle svega vidimo je u punom sjaju.

Ona voli neonske boje, tako da se odlučila za narandžasto-ljubičastu senku koju je ukombinovala sa ljubičastim karminom, a konture na očima je ublažila tako da su joj oči uz vešto iscrtan ajlajner i veštačke trepavice došle do izražaja. Da bi efekat bio potpun, ona je stavila i ljubičastu periku koja se savršeno uklopila uz taj mejkap.

Komentari na TikToku su usledili u vidu niza šokantnih izjava i salve pohvala za odlično šminkersko umeće.

- Ja sam estetski hirurg i mogu vam reći da vaša šminkerska umeća prevazilaze moja! -

- Kakva transformacija, ja sam zapanjena! -

- Ženo, ti se nisi našminkla, ti si promenila lični opis -

- Prava si čarobnica! Ovo je magija! -

- Želim i ja da naučim ovako da se šminkam, boje su fantastične -

- Ja uopšte nisam sigurna da je u pitanju ista osoba - samo su neke od reakcija. 

Kao i uvek nađe se poneko ko nije zadovoljan najnovijim trendovima u svetu ulepšavanja, a tako je bilo i u Sarinom slučaju. Budući da ona nijedan komentar nije obrisala, znači da je ne dotiču ni najmanje, prenosi San.

- Ovolika količina šminke je katastrofalna, mogu samo da zamsilim kako ti lice inače izgleda -

- Ovo je prevara, jadan taj koji se ujutru budi pored tebe -

- Ovo nije šminka, ovo je vradžbina! -

- Žao mi je protraćenog vremena na gledanje ove žene! Sve vreme sam očekivao neki pravi bjuti preobražaj, a onda je usledio cirkus! - glasili su komentari mržnje. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)