Lice

NE MORATE ZA OVO KOD KOZMETIČARA! Evo kako možete sami da se rešite upornih mitisera!

Koliko god brinuli o svom licu, uporni mitiseri koji se ne uklanjaju tako lako mogu da naruže izgled, međutim, postoji rešenje i za to ako je verovati jednom snimku na TikToku.

05.01.2023 10:01

NE MORATE ZA OVO KOD KOZMETIČARA! Evo kako možete sami da se rešite upornih mitisera!
shutterstock.com

Odlazak kod kozmetičara podrazumeva izdvajanje posebnog vremena, ali i finansijskih sredstava, a u ovom periodu godine uglavnom su svima budžeti na izmaku, pa ono što se može sprovesti i završiti u kućnoj radinosti, bez izlaska iz doma, uvek je dobrodošlo. Žene, koliko god da brinu o higijeni lica i koliko god da paze šta na njega nanose i čiste ga i pre spavanja i ujutru, postoji regija koja je veoma nezgodna za uklanjanje nečistoća i na kojoj se s vremena na vreme pojavljuju mitiseri. Oni začepljuju pore i izgledaju veoma ružno, posebno u predelu nosa, odakle se i najteže uklanjaju. 

Ukoliko niste pri novcu ili ste jednostavno u gužvi i nemate vremena za kozmetičarsku špatulu i maske, evo načina da sami kod kuće sprovedete tretman koji vam neće oduzeti ni vreme, ni resurse. Jedna devojka je u video snimku na TikToku podelila svoj trik kako se rešava mitisera, garantujući da deluje efikasno. 

Naime, ona je uzela vazelin koji je namazala na nos, prekrila to područje streč-folijom i ostavila da odstoji 15 minuta. Nakon toga je uzela štapiće za uši kojima je prešla preko površine nosa čisteći prljavštinu koja se nakupila. Zatim je pokazala da njena tehnika i te kako deluje i da je uspela da ukloni mitisere na najlakši mogući način.  

Uspešnost ove tehnike su potvrdili i mnogi korisnici mreže, međutim, bilo i onih kojima trik nije uspeo.

- Ovo zaista deluje, stavila sam samo na dva minuta i sjajni su rezultati, hvala na podeljenom triku -

- Molim te uradi nešto za otvaranje pora - 

- Meni ovo ne funkcioniše - 

- Vazelin nije dobar za kožu, tako da ovo ne pokušavajte - komentarisali su pratioci.

I dok su jedni rekli kako će isprobati metodu, drugi su tvrdili kako je sve laž, međutim, postoji mogućnost da proces nije odrađen do kraja i kako treba. Bilo je pojedinaca koji su tražili i savete za uklanjanje tamnih kolutova oko očiju, kao i za mnoge druge tretmane lica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)