Lice

IMA 71 GODINU, ALI SVI JOJ GOVORE DA JE KAO DEVOJKA: Otkrila je koja je njena tajna i tvrdi da svi to mogu!

Vremešna Pam je baka poznate Tiktokerke Britani i odlučila je da u jednom od njenih videa progovori o dnevnoj rutini nege koja joj omogućava da izgleda neverovatno mladoliko.

30.12.2022 17:01

IMA 71 GODINU, ALI SVI JOJ GOVORE DA JE KAO DEVOJKA: Otkrila je koja je njena tajna i tvrdi da svi to mogu!
Printscreen/TikTok/thirtywaves/

Proces starenja podrazumeva da se naša koža dosta menja, pa je zato potrebno na vreme početi s pravom negom kako bi se pojava bora makar malo usporila. Iako se one ne mogu zaustaviti, a ni godine izbrisati, postoje ipak neke rutine u nezi kojih nije loše pridržavati se ukoliko želite da zadržite mladalački izgled što je moguće duže. Verovali ili ne, iza lepog i zategnutog lica kod pojedinih žena nisu po sredi ni botoks ni ubrizgavanje hijalurona, već jednostavna pravila kojih se te dame pridržavaju u nezi. Jedna od njih je i Pam koja je na pragu osme decenije i koja je sa svojom 36-godišnjom sestričinom, Tiktokerkom Britani, objasnila korisnicima mreže kako da brinu o svojoj koži. 

Iako je priznala kako je tokom godina imala operaciju podizanja kapaka i lica, za njen mladalački izgled je ipak odgovorna njena svakodnevna rutina nege kože koje se pridržava već decenijama. Kako je otkrila, jutro započinje samo prskanjem lica toplom vodom, nikada se ne umiva na klasičan način. U objavi još tvrdi da čuva prirodna ulja koja su zadužena za prevenciju bora i uopšte za prevenciju starenja. Nakon što je lice osušila peškirom Pam nanosi serum sa retinolom. S tim je počela od svojih tridesetih godina. Hidriranje kože počinje od čela, obraza, preko usta, očiju, vrata i dekoltea, kako bi sve bilo dobro hidrirano.

Negu primenjuje ujutru i uveče, međutim, upozorava da treba biti oprezan sa retinolom ukoliko ga ranije niste koristili jer može biti opasan. Otkrila je da je najbolje početi s nižim procentom ulja kako bi se koža navikla, a da se kasnije nadograđuje. 

- Kada se vaša koža navikne na proizvod, možete naneti više proizvoda na područja sklona borama, na primer oko usana - predlaže Pam.

Ona je otkrila svojoj sestričini i ostalim pratiocima da ne koristi maramice za skidanje šminke, jer, kako kaže, razvlače kožu. 

Svi koji su videli objave u kojima se pojavljuje Pam, nisu mogli da veruju. Većina korisnika je mislila da je ta žena u pedesetim godinama. 

- Verovatno nikada nije bila pušač takođe -

- Izgleda neverovatno za 71! -

- Prelepa -

- 90 odsto genetika -

- O Bože toliko je divna! Hvala na savetima! -

- Fenomenalno izgleda! -

- Izgleda neverovatno - pisali su ljudi u komentarima.

@thirtywaves New series! Introducing my aunt @seventywaves where she gives her best #skincare and #lifeadvice 🧖🏼‍♀️✨All info are our personal opinions and nothing more! Britt and Pamela xo #plasticsurgery #blepharoplasty #skincareadvice #skinover40 #skinover55 #skinover60 #matureskin #aginggracefully #fyp #foryou #antiagingtips #antiagingskincare ♬ original sound - Brittany Allyn

I dok se većina složila da dama zaista izgleda zadivljujuće za svoje godine te da je i genetika bila na njenoj strani, drugi tvrde da je sigurno koristila botoks i mnoge druge skupe kozmetičke tretmane. Mnogi su rekli da i njene ruke izgledaju mladalački i da se o njima treba pravilno brinuti.  Iako je Pam otkrila da je imala samo diskretno pidizanje kapaka i blago podizanje lica, neke od korisnica su rekle da je sa ili bez te intervencije ona prelepa. Jedna korisnica je rekla da potpuno veruje Pam na savetima te da koristi neke od proizvoda kao i ta 70-godišnjakinja koji daju rezultate već za mesec dana.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)