Lice

ONA JE DEVOJKA S NAJVEĆIM OČIMA: Da li ste ikada videli ovako nešto?

Samanta je dvadesetjednogodišnjakinja koja je svoje pratioce na TikToku iznenadila veličinom očiju, dočekavši i da je mnogi zbog toga žestoko isprozivaju.

01.11.2022 15:02

ONA JE DEVOJKA S NAJVEĆIM OČIMA: Da li ste ikada videli ovako nešto?
Printscreen/TikTok/sam.mcnab

Svako od nas pri nekoj prvoj komunikaciji s drugim ljudima zapazi tom sagovorniku oči. One nam mogu mnogo reći o određenoj osobi, bilo da su po sredi njene fizičke karakteristike ili ono što krije u duši. Iako bi većina verovatno smatrala nedostatkom i nesavršenošću to što neko ima velike i upadljive oči jedna devojka po imenu Samanta ih na svom nalogu na TikToku ponosno pokazuje.

Naime ta dvadesetjednogodišnjakinja je svima pokazala svoje okrugle i, kako bi ih neki nazvali "buljave" oči, kojima se ponosi uprkos tome što na mreži nailazi na mnogobrojne prozivke. Pojedini idu toliko daleko da joj govore kako joj one "uništavaju lice".

Samantu na TikToku prati više od 230.000 pratilaca, a na toj platformi ona ima od 26 miliona lajkova na snimcima i objavama koje je dosad podelila. Iako je mnogi vole zbog njene autentičnosti i prihvatanja sebe onakvom kakva jeste, drugi joj poručuju da se "ne pojavljuje nigde s takvim očima koje joj ruže lice". Neki su otišli čak toliko daleko da su je uporedili sa Mister Binom. 

Inače, na TikToku su aktivni brojni trendovi, a među njima je i jedan u kom bi korisnici na snimku trebalo da rukom prekriju ono što smatraju nedostatkom na svom licu, a onda da upravo taj deo tela pokažu čitavom svetu. Samanta je malo modifikovala "igru", te je objavila snimak u kom nije želela da navede kako je "taj deo lica naružuje", napisavši umesto toga: "ili me čini boljom". 

@sam.mcnab

or makes it better 😏 ♬ original sound - oscar

Krupne velike oči Samanta je dodatno naglasila i maskarom i otkrila pratiocima da ona voli svoje oči i da ih prihvata takve kakve jesu, bez obzira na one koji je uveravaju u suprotno.

Međutim, uprkos činjenici da je mnogo onih koji su se zgrozili na Samantin izgled, bilo je i korisnika koji su bili zadivljeni njenim crtama lica, kao i očima. Nisu krili oduševljenje njenom autentičnošću.

- Zašto su ti oči tako prokleto lepe - 

- Tvoje oči su tako lepe -

- Prelepa si, nisam to očekivao - hvalili su je pratioci.

Ipak, drugi korisnici su videli manje lepe stvari u tome, pa su iskoristili priliku da se podrugljivo osvrnu na Samantine oči, pokušavajući da budu duhoviti.

@sam.mcnab

the last one is terrifying. ♬ Follow me - .

- Bolji zum od Samsung ultre -

- Izgledaš kao lik Tima Bartona -

- Gospodin Bin -

- Kako trepćeš? - 

- Ovako se budiš i otvoriš TikTok - kometarisali su oni.

@sam.mcnab @DANDY i need space 🪐🛸🚀🌌👩🏼‍🚀 #dandyworldwide ♬ miss you southstar - EX7STENCE™

Dok su neki pokušavali da i dalje budu duhoviti te je nazivali Mister Binovom ćerkom, ali joj pripisivali i druge karaktere iz filmova, neki su bili zabrinuti i pitali devojku da li ima problem s tiroidnom žlezdom. Samanta je njima pokazala i druge snimke iz realnih situacija u kojima su njene oči dosta manje i deluju lepše. Mnogi su se složili da ona zapravo ima lepe i krupne plave oči koje su samo izraženije i da odskaču od celokupnog lika i drže pažnju, naročito kada je kamera blizu lica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)