Kosa

VIP FRZURA: Evo kako da izgledate kao holivudska diva

Ženama nikada ne fali inspiracije da naprave dobar friz i spreme se čas posla. Dok jedne u par sekundi naprave neku neobaveznu frizuru poput punđe, ima i onih kojima je za to potrebno vreme jer ne poznaju tehiku. Poznati stručnjak za kosu otkriva malu, a veliku tajnu stilizovanja neobaveze punđe.

21.07.2022 21:00

VIP FRZURA: Evo kako da izgledate kao holivudska diva
pexels.com

Mnoge žene su uzdisale kada su u jednom spotu videle pevačicu Senidu kako sa austrijskim reperom izvodi duet, mašući zanosno neobaveznom punđom. Pitale su se kako je tako jednostavna, a glamurozna? Dame su postale lude za ovom frizurom, ali mnogima od njih ne polazi za rukom da je naprave. Neuredna punđa postala je letnji imperativ kada je kosa u pitanju i ne postoji žena koja je ne bi stilizovala za nekakvu priliku.

Kris Eplton frizer koji uređuje frizure poznatih poput Kim Kardašijan, Dženifer Lopez i Ariane Grande, otkrio je TikToku savršen trik kako da dođete do ovakve punđe uz malo truda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Iako će sada mnoge dame odmahnuti rukom i reći kako imaju „nezahvalan“ tip kose koji se teško stilizuje, ovaj frizer tvrdi da punđa odgovara svim tipovima kose i da je sa lakoćom mogu napraviti sve žene, čak i one sa najtanjom kosom. Suština je u par koraka. Prethodno raščešljana kosa se podeli na dva jednaka dela po sredini i vežu se dva repa sa obe strane glave, blizu jedan drugog.

 

@chrisappletonhair Try this hair hack for the perfect messy bun. Thank u @kittybluuuu @colorwow.hair ♬ Barbie Girl - Aqua

 

Međutim, repovi se ne vezuju do kraja, već se ostavljaju u krugove odnosno polupunđe, koje on kasnije spaja odnosno preklapa i dobija se jedna savršena.

Kada je Kris preklopio ova dva dela i razbarušio punđu, krajeve koji štrče iza je uhvatio ukosnicama i fiksirao da se ne vide. Bebi kosu koja štrči i raste po zaliscima mnogim damama stilizovao je mekanom četkom oko lica. Međutim, dame koje vole da ne bude ve perfektno mogu ostaviti i tanje pramenčiće sa strane da vire. Njegov trik su pozdravii mnogi pratioci, a žene su bile oduševljene jer su pronašle lakši način kako da naprave najjednostavniju a najneodoljiviju frizuru, za kojom su lude i poznate face.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)