Kosa

KO JE MAKEDONAC ZA KOJIM SU POLUDELE SVE SLAVNE SRPKINJE: Otimaju se oko njega, a evo koji se razlog krije iza toga

Ne, ne traže ga za partnera, nego da im pomogne - a evo u čemu!

10.09.2024 15:45

KO JE MAKEDONAC ZA KOJIM SU POLUDELE SVE SLAVNE SRPKINJE: Otimaju se oko njega, a evo koji se razlog krije iza toga
Screenshot

Marjan Petrov izgleda fenomenalno, ali nisu slavne Srpkinje zbo njegovog izgleda izgubile glavu. Naime, on je postao jedan od najuticajnijih frizera na Balkanu koji je stekao globalnu prepoznatljivost – i to sve iz svog rodnog Strumice. Ovaj talentovani Makedonac, koji ulepšava poznate zvezde, nedavno je podelio svoje iskustvo rada sa srpskim i svetskim šou biznisom, a mediji u Srbiji su naprosto odlepili za njih. 

Petrov je postao poznat kroz saradnju sa balkanskim zvezdama poput Slađe Alegro, Jelene Tomašević, Džejle, Tee Tairović, Sandre Afrike, Edite, ali je imao priliku i da radi sa svetskim imenima kao što su Jasmin Levi i Ana Netrebko. O njegovoj stručnosti i posvećenosti govori i njegov rad sa Lepom Brenom, koju posebno ističe kao izuzetnu profesionalku od koje je mogao dosta da nauči. 

- Sa svim pevačima gore pomenutim imam, pre svega, iskrenu i lepu saradnju, ali moram da izdvojim najveću jugoslovensku zvezdu – Lepu Brenu. Saradnja sa njom počela je pre mnogo godina, dala mi je toliko poverenja da se poigram njenim izgledom.  Ona je toliko velika zvezda, a toliko skromna. Pravi je profesionalac i verujte mi neizmerno sam zahvalan što je odabrala baš mene

 

On spaja ugodno s korisnim, pa tako je objasnio da voli da prati slavne ličnosti i van svog posla.

- Sa zadovoljstvom sledim njihove nastupe i uživam sa njima, bilo privatno, bilo radeći na njihovoj lepoti, kaže Petrov, dodajući da mu zarada nikada nije bila primarna motivacija.

Njegova posvećenost i strast za radom, zajedno sa podrškom roditelja, omogućili su mu da otvori uspešan salon u kojem stotine klijenata dolaze i osećaju se kao kod kuće.

Saradnje ne teku uvek glatko

Petrov se osvrnuo i na izazovne trenutke u karijeri, poput saradnje sa Milicom Pavlović, naglašavajući da se nada da će u budućnosti moći da poboljša svoje iskustvo sa njom.

- Uh, ne mogu da izdvojim najgoru saradnju, oni se prepuste meni, zajedno uživamo u toj radnoj atmosferi ulepšavanja, a kada svoju zamisao pretočim u delo, onda je najveća sreća kada one odu zadovoljne svojim izgledom. No, mogu da kažem, da mi saradnja sa Milicom Pavlović nije ostala u najlepšem sećanju, te se nadam da ću u budućnosti moći da promenim to mišljenje.

S druge strane, ističe kako je Slađa Alegro njegova velika podrška i više od prijatelja, smatrajući je ključnom za njegov ulazak na srpsku estradu.

Uvek se trudi da postigne holivudski efekat

Kada je reč o radu sa svetskim zvezdama, Petrov je istakao da su one često najskromnije i najlakše za saradnju. Njegova kreativnost i sposobnost da uskladi frizuru sa fizičkim karakteristikama klijenata omogućavaju mu da postigne holivudski efekat, što su njegovi klijenti veoma cenili.

Na kraju, Petrov ističe svoj san da jednog dana radi sa Monikom Beluči i da "pomogne" Dragani Mirković da postigne još savršeniji izgled, smatrajući je izuzetnom lepotom koja zaslužuje najbolje.

- Ne želim da se zameram ili da me ne shvatite na pogrešan način, ali po mom mišljenju, zvezda kao što je Dragana Mirković ne sme da dozvoli takve greške. Ona je prelepa i spolja i iznutra, ima bezvremenske hitove i ostaće tako zapamćena, ali smatram da može mnogo, mnogo bolje, navodi frizer i dodaje da je lako naći isnpiraciju kada radite sa lepim ženama, kao i da od naših lepših nema.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)