Kuce

KURIR JE SAMO VIKNUO "DOSTAVA", A ONDA SAM ČULA JEZIV KRIK: Taj paket je ubio našeg psa - morali smo da ga uspavamo!

Jezivo iskustvo sa jednim od najvećih dostavljača na svetu.

09.09.2024 19:55

KURIR JE SAMO VIKNUO "DOSTAVA", A ONDA SAM ČULA JEZIV KRIK: Taj paket je ubio našeg psa - morali smo da ga uspavamo!
instagram-rach.belton

Vlasnica Rejčel Belton (46) ispričala je da se incident dogodio nedavno, kada je vozač dostavio paket sa glomaznim Hush Puppies cipelama. Nakon što je čula vozača kako viče "dostava", Rejčel je odgovorila da dolazi, ali nekoliko trenutaka kasnije čula je svog psa kako ispušta užasan krik. 

- U roku od nekoliko sekundi čula sam Bejlija kako ispušta strašan zvuk, kao da vrišti - izjavila je potresena vlasnica.

Porodični ljubimac, sedmogodišnji labradudl po imenu Bejli, morao je biti uspavan nakon što ga je udario paket koji je, prema tvrdnjama vlasnice, bacio vozač, tačnije kurir Amazona na njega.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel (@rach.belton)

 

Nakon nesreće, Bejli je šepajući pobegao u kuću, a Rejčel je bila krajnje besna na vozača.

 - Rekla sam mu: "Šta ste uradili mom psu?" On se smejao i rekao da je samo stavio paket preko kapije. Međutim, paket je bio u dvorištu, deset metara dalje. Bilo je očigledno da je bačen - izjavila je ona, a o tome je pisao i The Sun.

Bejli je zadobio frakturu kuka i noge. Iako je porodica uspela da sakupi 2.000 funti kroz apel, veterinarski troškovi su porasli na čak 5.000 funti, što je premašilo njihove mogućnosti. Veterinar im je savetovao da psa uspavaju, što su na kraju i učinili.

- Nikada neću zaboraviti vrisak moje ćerke kroz prozor dok smo odvodili Bejlija da ga uspavamo - rekla je očajna Rejčel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel (@rach.belton)

 

Prema tvrdnjama komšija, vozač je navodno viđen kako baca paket direktno na psa. Porodica sada traži odštetu od firme preko koje je naručena roba i čiji vozač ga je bahato bacio na psa, kao i firme za osiguranje. 

- Imamo veoma visoke standarde za pružaoce usluga dostave sa kojima sarađujemo i trenutno istražujemo ovaj slučaj - odgovoreno im je iz te firme, dok Bejli neće dočekati nov paket da mu se raduje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)