Kosa

OVAKO JE KEJT MIDLTON IZGLEDALA KAO PLAVUŠA! Nikada je ne biste prepoznali, kakva ŠOK transformacija (FOTO)

Pogledajte kako je princeza nekada izgledala.

22.08.2024 18:30

OVAKO JE KEJT MIDLTON IZGLEDALA KAO PLAVUŠA! Nikada je ne biste prepoznali, kakva ŠOK transformacija (FOTO)
Paul ELLIS / AFP / Profimedia

Princeza od Valesa Kejt Midlton je možda poznata po svojoj elegantnoj garderobi i odmerenom modnom stilu, ali postoji još jedna stvar na kojoj joj zavide žene - njena kosa. Kejt Midlton nije neko ko eksperimentiše kosom, uglavnom se drži smeđe boje. Dok, kada su u pitanju frizure odabir pada na feniranje, lokne ili punđu i uglavnom to su izdanja koja su primetna kada je reč o njoj.

Ipak, neke slike otkrivaju da ona nije oduvek bila brineta. Možda nikada ne biste ni shvatili da se radi o princezi, ali ona kada je bila mala, imala je plavu boju kose, čemu svedoče i fotografije.

Kosa joj je bila svetla dok je bila mala, a onda je prirodno potamnela kako je starila.

ANWAR HUSSEIN COLLECTION / Sipa Press / Profimedia

Ovako je izgledala Kejt Midlton

 

Da podsetimo, od šokantne objave da ima dijagnozu raka u martu ove godine, 42-godišnjakinja uglavnom provodi svoje vreme između Adelaide Cottagea u Vindsoru i Amner Halla u Norfolku. Imala je samo dva javna pojavljivanja - na Trooping the Color i Vimbldonu, a ovi su udaljeni samo nekoliko minuta vožnje od njenog doma u Vindsoru. Mnogi su ispratili i njenu veoma ličnu poruku o borbi sa rakom i preventivnoj hemioterapiji kojoj se podvrgla. Nedavno, kada je bila na Vimbldonu, imali smo priliku da vidimo i emotivniju stranu princeze koja je zbog ogromne podrške publike tiho zajecala. U momentima kada je prilazila svom mestu gde će sedeti, publika je ustala i aplaudirala joj, a nju je to jako pogodilo.

Slike Kejt Midlton možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)