Kosa

ŽENE SU POLUDELE ZA OVOM FRIZUROM: Snimak broji 35 miliona pregleda, evo kako da je napravite same(VIDEO)

Oduševila je sve lubitelje modnih trendova.

19.05.2024 14:30

ŽENE SU POLUDELE ZA OVOM FRIZUROM: Snimak broji 35 miliona pregleda, evo kako da je napravite same(VIDEO)
Instagram-matildadjerf

Frizura koja je postala pravi hit na društvenim mrežama, posebno na Tik-toku gde ima više od 35 miliona pregleda, nosi naziv "dramatični slojevi" i oduševljava sve ljubitelje modnih trendova. Popularizovala ju je švedska influenserka i model Matilda Đef, čija fenomenalna frizura ima svoj vlastiti haštag na društvenim mrežama.

Moderna verzija sedamdesetih godina

Ova frizura predstavlja modernu verziju popularne frizure iz sedamdesetih godina, obogaćenu “flafi” elementima, kako je opisuje časopis Glamour. Matildina isfenirana kosa sa dramatičnim slojevima postala je jedan od vodećih trendova na društvenim mrežama, a predviđa se da će zadržati popularnost i tokom leta i naredne jeseni.

Detalji frizure

Frizura uključuje dugačke šiške i obilje dugih slojeva koji pružaju volumen i bogatu teksturu kose. Frizeri ističu da je lakše oblikovati dugu kosu, te se čak može prirodno osušiti kako bi se istakla prirodna tekstura kose. Dramatični slojevi u kombinaciji sa šiškama koje okviruju lice, stilizovani su velikim talasima, preporučuju se kao idealna frizura za nastupajuću sezonu.

 

 

Šiške kao ključni element

Šiške igraju ključnu ulogu u definisanju ove frizure. Guste šiške pružaju izgled retro šarma, dok dugački pramenovi koji idu do vilice ili čak do ključne kosti daju elegantniji i moderniji izgled. Ova frizura definitivno nudi razne stiliske mogućnosti koje odgovaraju različitim ukusima.

Frizura "dramatični slojevi" definitivno je osvojila srca ljubitelja mode i lepote širom društvenih mreža, a očekuje se da će i u narednom periodu zadržati popularnost kao jedan od ključnih bjuti trendova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)