Kosa

KAKO ODABRATI SAVRŠENU BOB FRIZURU: Zendaja i Hejli Biber su savršen primer! (FOTO)

Saznajte kako da dobijete verziju koja najbolje odgovara vašoj kosi.

12.03.2024 19:20

KAKO ODABRATI SAVRŠENU BOB FRIZURU: Zendaja i Hejli Biber su savršen primer! (FOTO)
izvor:Image Press Agency / ddp USA / Profimedia Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Bob frizure su postale apsolutni hit ove sezone zahvaljujući slavnim ličnostima poput Zendaje i Hejli Biber koje su usvojile trend. Njihova različita tumačenja boba pokazuju koliko je ova frizura prilagodljiva i kako može da odgovara različitim teksturama kose.

Zendajin bob

Zendajin bob naglašava volumen kose i predstavlja modernu verziju frizure iz devedesetih. Tehnika nanošenja slojeva sprečava da kosa izgleda neprijatno skupljena oko lica, što ovaj stil čini izuzetno atraktivnim za sve one koji žele da im kosa bude upečatljiva i puna volumena.

Hejlin bob

Hejli Biber je postavila trend za udoban i moderan bob snažnom linijom koja i dalje omogućava da se prirodna, talasasta tekstura provuče. Ovaj stil je posebno pogodan za one koji traže jednostavan, ali sofisticiran izgled.

 

Prilagodite stil svojoj kosi

Kada birate bob, ključno je da stil prilagodite teksturi vaše kose. Ravna kosa najbolje će izgledati uz bob jedne dužine, dok će kovrdžavoj kosi više pristajati slojevita frizura. Za kovrdžavu kosu, dodavanje slojeva može dati više volumena i zaokruženiji izgled, dok će ujednačena dužina naglasiti prirodnu teksturu kose.

Bob frizure za različite teksture kose

Kada je u pitanju gusta kosa, bob frizura nudi mnogo mogućnosti, ali je važno da kosu pravilno održavate kako bi frizura bila besprekorno oblikovana. Uz malo prilagođavanja, bob frizura može postati vaš zaštitni znak i dodati dašak svežine vašem izgledu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)