Kosa

ZAPUŠTENE I UĆEBANE KOSE, KOJU NIJE PRALA 2 GODINE, POJAVILA SE NA VRATIMA SALONA: Transformacija nesrećne žene naterala je svima suze na oči, ovo je njena priča (VIDEO)

Jedna frizerka je pokazala izazov sa kojim se srela sredivši kosu jedne mlade devojke na kojoj je trebalo mnogo raditi zbog zapuštenosti.

21.05.2023 12:01

ZAPUŠTENE I UĆEBANE KOSE, KOJU NIJE PRALA 2 GODINE, POJAVILA SE NA VRATIMA SALONA: Transformacija nesrećne žene naterala je svima suze na oči, ovo je njena priča (VIDEO)
Printscreen/TikTok/ultimatebykomi

Frizeri se svega nagledaju od svojih mušterija. Od loše ošišane kose do prlljave kose koju danima nisu stigli da operu. Naravno, iako nije u redu otići na taj način kod frizera, oni su spremni na sve nepredviđene situacije. Ipak, najveći izazov im je da se bave kosom koja nije "videla" ni šampon ni makaze više od dve godine.

Takva jedna žena pojavila se kod  frizerke kako bi napokon svoju kosu dovela u red. Pošto je više od dve godine nije prala, kosa je bila u veoma zapuštenom stanju, ućebana i prljava. Žena je bila sramežljiva i tiha kada je došla u salon.

Printscreen/TikTok/ultimatebykomi

Žena je došla u salon sa užasnom kosom

Ipak, frizerka je pristupila profesionalno i odmah je želela da pomogne ženi koja je otkrila i da je bila u depresiji za vreme pandemije te da nije imala volje za odlazak kod frizera. Prošla je mnogo teških trenutaka i iskusila neprijatne situacije koje su je na neki način gurnule u totalnu bezvoljnost zbog koje je i zapustila svoj izgled. 

Ipak, nakon određenog vremena ona je smogla snage da učini sa svojom kosom pa je došla kod svoje frizerke sa oko 6 evra, zatraživši pomoć kako bi se vratila u pređašnje normalno stanje. Frizerki je bila izuzetna čast što joj je ova mlada žena dala poverenje i ovakav izazovan zadatak koji je rado prihvatila.

Pošto joj je odsekla ućebani, prljavi deo kose koji je svakako bio i oštećen, frizerka joj je oprala i raščešljala kosu a zatim pristupila i šišanju. Budući da joj je već bila krataka zbog odstranjenog viška, ona joj je stilizovala frizuru kojom je mlada žena bila izuzetno zadovoljna i napokon srećna.

- Izgleda tako srećno i zadovoljno! Svi mi zaslužujemo da se vratimo nazad nakon tuge! Hvala što ste joj pomogli i podigli je -

- Izgleda neverovatno. A vi ste tako talentovani, i ljubazni uz to -

- Hvala vam na dobroti i to što ste učinili nju da se oseća dobro -

- Koliko ste blagosloveni!-

- Sviđa mi se kako je tretirate i poštujete. Uradili ste odličan posao - komentarisali su korisnici mreže.

 

@ultimatebykomi Replying to @Desoraéna What an incredible transformation 🙌🏽 (Part 2) #hairmakeover #mattedhair #hairtransformation #depressionhair #part2 ♬ original sound - ULTIMATE

 

Većina je prokomentarisala kako je ženi bila potrebna hrabrost da bi došla kod frizerke i zatražila pomoć, a sa druge strane gotovo svi su pohvalili način na koji je ona pristupila svom poslu i zbog toga što nije osuđivala nesrećnu ženu.

Tiktokeri su se sažalili nad ženom koja je prošla teške trenutke poručivši frizerki da je trebalo vremena da ona smogne snage da dođe do nje i odabere baš nju sa poverenjem da odradi taj posao.

Nasmejana i srećna žena je nadahnula mnoge, a neki su rekli da bi ovo trebalo da praktikuje većina frizera i da ne treba stvarati otpor prema mušterijama koji dolaze zapušteni jer nikada ne znamo kakav se priča krije iza toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)