Kosa

SKLONI JEDNU POJAVIĆE SE DESET! Ovaj čovek naišao na čuđenje i ismevanje Internet zajednice zbog poteza kod frizera!

Na snimku objavljenom na TikToku vidi se kako frizerka pincetom veoma požrtvovano čupa muškarcu jednu po jednu sedu vlas iz glave.

25.10.2022 19:01

SKLONI JEDNU POJAVIĆE SE DESET! Ovaj čovek naišao na čuđenje i ismevanje Internet zajednice zbog poteza kod frizera!
Printscreen/Tiktok/mojtaba.moj

Baš kao i žene i pripadnici jačeg pola jednako su zabrinuti kada kosa počne da im sedi jer, iako to nisu nužno prvi znaci starenja, mnogi ih sa tim povezuju pa nikome bele vlasi zaista ne laskaju. Mnogi zato pribegavaju farbanju i upotrebi kolor-šampona i tako prividno prikrivaju svoj nedostatak, želeći da izgledaju još mlado i sveže. I pored svega toga, snimak koji kruži TikTokom ostavio je mnoge u čudu budući da se na njemu u jednom frizerskom salonu vidi muškarac koji očigledno pokušava da rešenje za svoj problem sede kose pronađe na drugačiji način. 

Ne, njega frizerka ne farba, niti bilo šta slično, ona mu pincetom čupa jednu po jednu sedu dlaku iz glave. Iako zvuči neverovatno, na snimku se vidi kako strpljiva frizerka sklanja "višak" sa glave jednog gospodina ređajući dlačice na svojoj ruci, precizno i polako. Taj potez ostavio je u čudu, ali i šoku, mnoge korisnike mreže, te su se zapitali zašto kosu jednostavno nije ofarbao?

- Prilično zamorno. Bože! -

- Uradio sam to na mojoj bradi, izraslo ih je više nego što su bile pre -

- Ne, ne, ne nee... izrašće opet duplo više. Uzmite farbu ili ih jednostavno pustite da budu sede -

- Vratiće se JAČE - našalili su se neki korisnici.

Neki su primetili da je moguće da će taj muškarac vremenom ostati bez kose ukoliko je tretira na takav način. Takođe, bilo je onih koji su u tretmanu videli gubljenje vremena i zapitali se zašto to radi i čemu takva ludost.

Nije poznato šta je čovek zaista tim potezom želeo da postigne, ali sigurno je da je kod većine stvorio zabunu i da su se sažalili. Za njega zbog upornosti i gubljenja vremena, a za frizerku zbog velikog strpljenja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)