Smeh do suza

VREME DA SE NASMEJETE: Savršeno objašnjena razlika muške i ženske mušterije kod frizera (VIDEO)

Kruševac Geto je napravio video snimak na kome su savršeno objasnili razliku između žene koja koristi usluge frizera i prosečnog muškarca koji objašnjava kakvu frizuru želi.

28.01.2022 00:00

VREME DA SE NASMEJETE: Savršeno objašnjena razlika muške i ženske mušterije kod frizera (VIDEO)
Facebook - Krusevac Geto

U vreme kada smo svi pod stresom, svaki trenutak smeha i dobrog raspoloženja je dragocen. Zato je portal Srećna Republika rešio da izvoji za vas video materijal koji će sigurno izmamiti osmeh na vaše lice, a moguće je da če vas i grohotom nasmejati.

Ovaj fantastičan skeč u kome vidimo razliku između muške i ženske mušterije kod frizera napravila je grupa Kruševac Geto koji vam je verovatno već odranije poznat po zanimljivim i duhovitim snimcima u kojima su prikazani razgovori običnih ljudi koji su svima nama tako bliski.

Uživajte i smejte se uz superzabavan snimak:

 

 

 

Ako ste mislili da je ovo smešno, sigurno ćete se zabaviti i kada vidite koja je razlika između žene kada se vrati sa posla i žene koja dočekuje muža posle njegovog radnog dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)