Kanski festival 2024

OTKRIVENO ZAŠTO JE PEVAČICI PUKAO FILM USRED KANSKOG FESTIVALA: Jedno nije mogla da podnese, digla i ruku! (VIDEO)

Ne obazire se da li će je prozivati da "glumi divu".

22.05.2024 19:40

OTKRIVENO ZAŠTO JE PEVAČICI PUKAO FILM USRED KANSKOG FESTIVALA: Jedno nije mogla da podnese, digla i ruku! (VIDEO)
Alec Michael / Zuma Press / Profimedia

Pevačica Keli Rouland (43) prisustvovala je premijeri filma "Marčelo Mio" (Marcello Mio) na Kanskom festivalu. Ona je privukla pažnju na crvenom tepihu, ali ne samo zbog svoje zanosne crvene haljine brenda Loewe i nove boje kose. 43-godišnja pevačica poznata po članstvu u grupi Destiny's Child, je za ovu priliku odabrala elegantnu crvenu haljinu koja je bila u vidu korseta bez bretela, čija se tkanina prelivala u valovima i dosezala do zemlje.

Pažnju javnosti privukla je njena izrazita plava boja kosa i bob frizura, dok nije izostao ni kompletan nakit i to u vidu masivne ogrlice, prstenja i narukvice od dijamanata. Međutim, situacija se neočekivano zakomplikovala dok se Keli pela stepeništem.

Naime, dok se pevačica pela stepenicama, žena iz obezbeđenja ju je iznenada uhvatila za ruku. Međutim, neočekivano ponašanje pevačice brzo je postalo glavna tema razgovora na društvenim mrežama, a usledio je i snimak.

Video prikazuju Keli kako iznervirano odgovara ženi iz obezbeđenja, podignutog kažiprsta, kao da joj preti. Mnogi su se zapitali šta je moglo naterati, inače nasmejanu pevačicu, da reaguje na taj način.

Prema navodima medija, neprijatna situacija nastala je kada je radnica obezbeđenja dodirnula Keli dok se kretala stepeništem.

- Ljudi kojima je dodeljeno da pomažu zvezdama da šetaju crvenim tepihom su bili agresivni i Keli je pokušavala da izignoriše to. Kada je stigla do poslednje žene koja joj je rekla da se pomeri, i to u trenutku kada je pokušavala da mahne fanovima i ispozira paparacima, Keli je "pukao film" - rekao je izvor blizak pevačici za Daily Mail.

Isti izvor je dodao da Keli ne mari hoće li neko smatrati "da glumi divu", jer se zalaže za sebe i postavlja granice. Ovo ponašanje pevačice, koja inače važi za smirenu i pristupačnu, definitivno je izazvalo burne reakcije javnosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)