Tetka Saveta

PROSTO KO PASULJ: Napravite policu od KUTIJE ZA HLEB (VIDEO)

Dosetljivost i kreativnost mogu da otvore mnoge vidike, naročito ako ste raspoloženi da napravite nešto u kućnim uslovima. Uz malo volje i osovnog materijala, eto novog i autentičnog komada nameštaja.

26.08.2022 16:00

PROSTO KO PASULJ: Napravite policu od KUTIJE ZA HLEB (VIDEO)
Printscreen/Instagaram/lindaseel

Nameštaj u našem domu je ono što mu daje poseban pečat i dosta govori o nama. Mnogi zagovaraju minimalizam pa nasuprot velikom i glomaznom nameštaju biraju jednostavnije konstrukcije koje neće zauzimati mnogo prostora. Ima i onih kojima je zadovoljstvo da sami eksperimentišu i naprave nešto novo za kuću, naročito ako će ono biti funkcionalno i neće uzimati mnogo prostora.

Knjige koje čitate verovatno u devnoj sobi zauzimaju prostor na sofama i krevetima, te  po nekim policama kraj tv-a i slično. Možda vam se ne daje mnogo novca za neku malu policu koja vam je zapala za oko u salonu nameštaja. Međutim, trebalo bi da znate da uz malo kreativosti i volje, možete napraviti daleko lepšu, a jednostavniju policu od onih izloženih u salonima, gde ćete odlagati svoje knjige.

 

 

Na TikToku se pojavio snimak gde devojka pokazuje kako uz pomoć drvenih kutija za hleb pravi policu za knjige. On je u snimku kratko prikazala šta joj je bilo potrebno. Spojila je uz pomoć lepka dve kutije sa strane gde je površina ravna, prefarbala ih, dodala nogare i kvakice na vratima i napravila pravo remek delo.

Oni koji se žale na finansije ili nedostatak vremena da obilaze salone i pronađu neki lep komad nameštaja koji bi im ulepšao dom, nemaju izgovora. Evo načina da u kućnoj radinosti, na verovatno mnogo povoljniji način naprave nešto lepo i korisno.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)