Tetka Saveta

KRAJ razbacanom vešu pored korpe: ovaj IZUM čekamo ceo život!

Koliko vas izluđuje veš koji vaši ukućani razbacuju po kući? I vašim mukama bi najzad mogao da dođe kraj, a evo i kako.

11.06.2022 16:00

KRAJ razbacanom vešu pored korpe: ovaj IZUM čekamo ceo život!
shutterstock.com

Mnogi bi se složili da su deca u pubertetu najkomplikovanija i da on ona u tom dobu, čini se, odbijaju da urade bilo šta što im se govori i gotovo namerno rade upravo suprotno tome.

Dečaci su posebna priča, tvrde mnoge mame, pogotovo kada je po sredi skidanje prljave garderobe, izuvanje patika ili čarapa. Međutim, u mnogim domovima situacija nije bolja ni sa ostalim članovima, pa se često dešava da je prljavog veša svuda. 

Upravo iz tog razloga, neko se desetio da pronađe spas u svojevrsnim vakuum usisivačima za veš koji se ugrađuju u zid. 

via GIPHY

Na Tinderu je tim povodom osvanulo pitanje: "Može li i vaša kuća ovo?", sa sve snimkom na kom se vidi kako revolucionarni aparat funkcioniše.  

Naime, zapis prikazuje tinejdžere koji, budući da ih mrzi da prljavu garderobu koju skinu sa sebe ubace u korpu za veš, samo bace odeću ka rupi na zidu, a ona je bukvalno usisa u zid i "odvede" je, kako je navedeno, direktno do vešernice.  

Usisivač za garderobu je u vidu male rupe na zidu koja usisava sve što je u njenoj blizini i može se ugraditi u spavaću, dnevnu sobu, kupatilo ili gde god se smatra neophodnom.

Aparat funkcioniše zahvaljujući senzoru koji se nalazi pored rupe, a koji automatski uključuje vakum čim se nešto nađe u njegovoj blizini.

via GIPHY

Mnogobrojnici korisnici interneta fascinirani su otkrićem, ali se našao i veliki broj onih koji taj izum smatraju samo dodatnim udarcem po džepu.

- Izgleda kao suludo bacanje para - glasi samo jedan od komentara, dok su drugi bili još konkretniji. 

- Ili biste mogli da preskočite skupe naprave i reći deci, kao što sam ja rekla svom sinu: "Ako nije u korpi, neće se oprati!" - navela je jedna korisnica. 

Sa njom se složila još jedna žena.

- Onaj ko je izumeo ovo očigledno ne poznaje tinejdžere. U mojoj kući odeća bi bila baš na svim mestima oko ove rupe, bilo slučajno ili namerno, sve dok im ne zapretim da ću prekinuti internet ukoliko ne pokupe stvari - istakla je ona. 

Budući da "rupa" usisava sve što joj se nađe u blizini, bilo je i šaljivih reakcija.

- Sreća je ako nemate kućnog ljubimca - objavila je jedna žena uz fotografiju psa koji izgleda kao da je "izašao iz centrifuge".

BONUS VIDEO:

 

Komentari. (0)