Tetka Saveta

NJAM, NJAM: Ovu žirafu pojeli bi i vegeterijanci

Da li ste bili nekad u slatkoj kući okruženi čokoladama i kolačima? Šta ste poželeli prvo da pojedete? Verujemo da niko ne bi ostao imun da se pred njim stvori neka životinja od čokolade... da li bi je pojeo ili bi pobegao?

29.05.2022 13:00

NJAM, NJAM: Ovu žirafu pojeli bi i vegeterijanci
Printscreen/Facebook/J.Collins

Nije umetnost samo dobro izvajati neku vazu ili napraviti neki duborez. Ona se ne definiše poslom ili zanatom koji radite, već kreativnošću i ljubavlju koju unosite u taj posao. Verujemo da i vegetarijanci ne bi odoleli jednoj žirafi koju je od čokolade napravio Amori Gišon jedan od najpoznatijih poslastičara na svetu.

On je za ovaj projekat izdvojio čak 7 dana i ovaj poduhvat mladog momka vredan je svakog divljenja. Žirafa od čokolade je u prirodnoj veličini i napravljena je od 100 odsto crne i bele čokolade.

Printscreen/Facebook/J.Collins

Za ovaj projekat poznatom poslastičaru bilo je potrebno 7 dana

Njene šare po telu su jasno iscrtane, ima dugačak vrat i na trenutak biste pomislili da ste u nekom zoo vrtu.

Za ljubitelje slatkiša verujemo da bi ovo bila sjajna poslastica, za koju bi im trebalo mnogo vremena da je pojedu, međutim, kako je rad odlično urađen mnogi bi ovu žirafu držali kao eksponat, a ovaj projekat je za Gišona do sada najveći kako on kaže.

Printscreen/Facebook/J.Collins

Žirafa je potpuno identična kao u realnosti

Video je podeljen na fejsbuku i naišao je na oduševljenje kod ljudi. Mnogi su pohvalili ovo sjajno remek delo i nazvali dečka pravim umetnikom. Bilo je i komentara poput toga da ne treba koristiti hranu na ovakav način jer širom sveta milion dece umire od gladi. Međutim, većina je ovo gledala kao pozitivno, te se složila da će najveća radost ovo biti upravo za decu koja budu videla izloženi projekat.

Printscreen/Facebook/J.Collins

Žirafa je naišla na oduševljenje ljudi na internetu

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)