Tetka Saveta

RUSVAJ BEZ GRANICA: Najveći pehovi u kuhinji (FOTO)

Internetom kruže snimci i fotografije "najkreativnijih" kuvara ili bolje rečeno onih u pokušaju. Možda su im ove situacije izazvale pored suza i smeh, ali sigurno i veliku štetu.

25.05.2022 15:00

RUSVAJ BEZ GRANICA: Najveći pehovi u kuhinji (FOTO)
Printscreen/Facebook/Minds

Ne preporučujemo vam da se hvatate za tiganj ili šerpu ako niste vrsni kuvar ili bar onaj koji je savladao osnove kuvanja. Mnogi u želji da pomognu ili iznenade najbliže, a možda i da se pokažu pred društvom, zasuku rukave i krenu u avanturu zvanu "kuvanje". Međutim, zbog nedovoljno pažnje ili nekih drugih faktora naiđu na nepredviđene situacije. Na Fejsbuku kruži kolaž slika onih koji su malo precenili svoje kulinarske sposobnosti pa doživeli fijasko.

 

 

 

Zagoreo kolač, prosute makrone po šporetu, ugljenisano jelo ili poprskan šporet, neke su od grešaka i nespretnosti "kuvara amatera". Prezačinjena hrana je nekim bila pad na "ispitu" iz kulinarstva, međutim mnogi su otišli dalje i dešavale su se situacije da su izazvali požar.

 

 

Sve u svemu, želja da se prezalogaji ili nešto lepo skuva, bila je veća od bilo koje procene nečijih sposobnosti za ovu veštinu.

Savetujemo da se hvatate tiganja samo ako dobro upravljate kuhinjskim aparatima i ako zaista umete da za drage ljude pripremite nešto lepo i ukusno.

 

 

U svim drugim slučajevima, radije budite konzument. Za više slika kliknite na fotografiju.

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)