Tetka Saveta

OBJAVILA OGLAS DA PRAVI TORTE, ALI NJENA REMEK-DELA SU IZAZVALA HAOS NA INTERNETU! Jedan primer će vas nasmejati do suza!

Neimenovana žena s prostora bivše Jugoslavije postavila je u jednoj Fejsbuk grupi fotografiju svog poslastičarskog dela želeći da "malo zaradi", ali je izazvala potpuno suprotan efekat.

06.05.2022 15:00

OBJAVILA OGLAS DA PRAVI TORTE, ALI NJENA REMEK-DELA SU IZAZVALA HAOS NA INTERNETU! Jedan primer će vas nasmejati do suza!
shutterstock.com

Uvek je dobro imati veru u sebe jer će vas ona gurati da idete dalje da učite i napredujete. Međutim, samopouzdanje bez pokrića je sasvim druga stvar. Portal Srećna Republika vam otkriva šta se desi kada poslastičar preceni svoje sposobnosti, pa dođe do sukoba između očekivanja i realnosti.

Naime, u jednoj od grupa na društvenoj mreži Fejsbuk okupile su se dame iz Nemačke koje vode poreklo s prostora bivše Jugoslavije. I to je sve lepo, posebno ako neko živi u zemlji gde ne poznaje nikoga. Ipak, neke od njih su članstvo u grupi iskoristile da reklamiraju svoj biznis.

Jedna članica je objavila da izrađuje torte po narudžbi, pa je okačila i fotografiju da se pohvali svojim sposobnostima, piše portal index.hr. Ono na šta verovatno nije računala jesu salve smeha i haos na Internetu koje će njen potez izazvati.

Ukoliko uporedite ove dve slike, videćete nešto što je trebalo da liči na "Frozen" tortu s jednim od omiljenih crtanih junaka današnjih devojčica - likom Else.    

Ipak, to nije jedini primer kada se u poslastičarstvu očekivanja i realnost sudare. Pogledajte drugu Elsu iz crtanog filma “Zaleđeno kraljevstvo” i recite nam iskreno da ona nije nešto što bi vas progonilo kroz noćne more.

Ili ovu slatku macu, koju je jedna devojčica poželela za rođendan. Dobila je tortu koja bi uplašila i najhrabriju osobu.

Pogledajte i tortu u obliku francuskog buldoga. Krajnji rezultat je konfuzan, budući da biće na fotografiji više liči na mačku.

I za kraj, bacite pogled na Pikačua, odnosno na ono što je izvorno trebalo da izgleda kao on. Ovaj "junak" s desne strane izgleda kao da zna za bolje dane i kao da ga život baš i nije štedeo.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)