Tetka Saveta

DA LI BISTE MOGLI OVO DA POJEDETE? I šta kažete na ovakvog kuvara pored sebe, zaludeo je ceo svet! (FOTO, VIDEO)

Poznato je da ljude privlači estetski lepa hrana, ali šta biva kada je obrok toliko lepo aranžiran da vam jednostavno bude žao da ga pojedete?

25.04.2022 21:00

DA LI BISTE MOGLI OVO DA POJEDETE? I šta kažete na ovakvog kuvara pored sebe, zaludeo je ceo svet! (FOTO, VIDEO)
tiktok/printscreen-kohcooking

Mladi japanski kuvar Ikeda Koh je san svake žene. Lepo izgleda, ume da kuva i hranu aranžira tako lepo da vam je jednostavno krivo da je pojedete. Pored njega nijedna žena ne bi morala na dijetu, a portal Srećna Republika vam predstavlja njegova jestiva umetnička dela.

Naime, on je poznat po svojim figuricama u obliku životinja, koje najčešće pravi od kuvanog pirinča. Čak su i neki crtani junaci poput Vinija Pua i Spajdermena našli mesto na njegovom meniju. Njegove figurice su toliko preslatke da više liče na igračke nego na hranu.

 

Posebno je poznat po tome što njegove jestive figurice najčešće spavaju na tanjiru, a on ih onda pokrije „ćebencetom“ od omleta, kako im ne bi bilo hladno.

 

Mladi kulinarski umetnik zaista ima bezgraničnu maštu, te stoga ni ne čudi što njegovi tutorijali kuvanja na TikToku imaju više od 16 miliona lajkova, a njegov profil najmanje milion fanova. Šta da kažemo osim možda: "prijatno", ili još bolje: "uživajte!".

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)