Tetka Saveta

KAKO DA ZA 3 MINUTA OČISTITE I NAJMASNIJA VRATA RERNE, I TO BEZ SUNĐERA? Genijalan trik će vas oboriti s nogu

Rešenje ne može biti jednostavnije.

27.09.2024 12:20

KAKO DA ZA 3 MINUTA OČISTITE I NAJMASNIJA VRATA RERNE, I TO BEZ SUNĐERA? Genijalan trik će vas oboriti s nogu
Shutterstock

Čak i ljudi koji su opsednuti čistoćom, često preskaču čišćenje vrata rerne, jer ona su skoro uvek puna raznih masnoća koja se talože kako vreme prolazi. Ponekad je prava muka sve to očistiti, a da ne traje predugo. Međutim, super trik sa tabletom sa deterdžentom za pranje sudova u mašini, rešava ovaj problem.

Jedna žena je podelila svoje iskustvo čišćenja rerne u Fejsbuk grupi, i otkrila je neobičan savet koji joj je promenio način čišćenja.

Umesto tradicionalnih proizvoda za čišćenje, dobila je predlog da koristi tabletu za mašinsko pranje sudova. Iako je bila skeptična, odlučila je da isproba ovaj neobičan metod, stavljajući tabletu za pranje sudova u toplu vodu i koristeći je da istrlja masne naslage sa stakla rerne.

- Uzmite beli deo tablete i potopite je u toplu vodu, ali je ne okrećite, da se tableta potpuno ne rastvori. Ne treba vam krpa ili sunđer. Samo tabletom istrljajte masne naslage - rekla je ona.

Shutterstock

Lako čišćenje i najmasnijih površina

Neverovatni rezultati

Kako je napisala, rezultati su je oduševili - masnoća sa stakla rerne je nestala kao obrisana gumicom. Ovaj neobičan trik brzo je privukao pažnju drugih članova grupe, koji su takođe odlučili da isprobaju ovu novu metodu čišćenja rerne.

Pod objavom su se nizali pozitivni komentari korisnika Fejsbuka, koji su podelili svoja iskustva sa ovim trikom.

Mnogi su izrazili oduševljenje rezultatima i izjavili da će od sada koristiti tablete za mašinsko pranje sudova umesto tradicionalnih sredstava za čišćenje rerne.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)