Tetka Saveta

STAVITE POLA LIMUNA U MAŠINU ZA SUDOVE I GLEDAJTE ŠTA ĆE SE DOGODITI! Trik koji koji rešava veliki problem (VIDEO)

Ne samo da će biti čisto, već će vaše posuđe mirisati kao nikad do sad.

17.08.2024 09:35

STAVITE POLA LIMUNA U MAŠINU ZA SUDOVE I GLEDAJTE ŠTA ĆE SE DOGODITI! Trik koji koji rešava veliki problem (VIDEO)
Shutterstock

Verovatno vam se mnogo puta dogodilo da stavite sudove u mašinu, pustite je da radi, a kada završi, shvatite da većina posuđa nije dobro oprana. Međutim, jednostavan trik sa limunom će rešiti sve vaše probleme sa pranjem sudova.

Naime, korisnica Tik Toka po imenu Šantel Mila je objavila video koji je privukao ogromnu pažnju.

Ona savetuje da na gornju policu mašine za sudove stavite polovinu limuna i pustite mašinu da radi na regularnom programu koji i inače koristite.

Prema njenim rečima, limunska kiselina čisti kamenac i osvežava mašinu, a sudove ostavlja izuzetno čistim i blistavim.

Šantel je napomenula da se koriste isključivo već iskorišćene kriške limuna, bez semenki, jer semenke mogu da se zaglave u cevima i da naprave problem.

 

@mama_mila_ Don’t throw away the secret to your shiny dishes ✨ #LearnOnTikTok #TikTokPartner #hometips ♬ original sound - ALTÉGO

 

Njen predlog je da ovaj trik koristite povremeno, a ne svaki put kada perete sudove. Veruje se da kiselost utiče na gumu u mašini.

Ljudi koji su isprobali ovaj način pranja, kažu da definitivno daje rezultate, kao i da posuđe sjajno miriše.

Jedna od komentatorki priznaje da je na početku bila skeptična, ali, kada je trik isprobala u praksi bila je oduševljena rezultatom.

- Ne samo da je limun "ubio" sve neprijatne mirise, nego sam bila prijatno iznenađena činjenicom da su moje posude u kojima držim hranu bile kristalno čiste, kao i da su nestale i najupornije mrlje sa posuđa - napisala je ona, piše apatmenttherapy.com.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)