Tetka Saveta

KAKO DA OČISTITE BELO MESO OD ŽILICA ZA MANJE OD MINUT: Ovaj trik je napravio REVOLUCIJU, obožava ga ceo svet - a treba vam samo jedno! (VIDEO)

I sve je gotovo za par minuta.

10.05.2024 18:07

KAKO DA OČISTITE BELO MESO OD ŽILICA ZA MANJE OD MINUT: Ovaj trik je napravio REVOLUCIJU, obožava ga ceo svet - a treba vam samo jedno! (VIDEO)
Printscreen/Instagram/plandy.mandy

Svako ko je bar jednom pripremao piletinu zna koliko je frustrirajuće kada se na komadima mesa pojave žilice i tetive koje treba ukloniti. Međutim, jedna majka je svojim jednostavnim trikom osvojila srca mnogih korisnika društvenih mreža.

Mendi, majka koja je postala internet senzacija, podelila je svoj genijalni trik na TikToku, a video je munjevitom brzinom postao viralan. U videu, koji je pregledan više od 4,6 miliona puta, Mendi demonstrira kako lako ukloniti tetivu sa piletine koristeći samo viljušku i papirni ubrus.

- Nešto sam nedavno naučila i mislim da je ovo zaista kul, pa sam odlučila da to podelim, objasnila je Mendi na početku svog videa.

U nizu kratkih koraka, ona pokazuje kako staviti tetivu kroz sredinu viljuške, zatim je pokupiti papirnim peškirom i povući viljušku nadole, držeći tetivu. Rezultat? Tetiva se lako i brzo uklanja, a pileće belo meso ostaje netaknuto.

 

Reakcije na Mendin trik bile su izuzetno pozitivne, sa korisnicima društvenih mreža oduševljenim što im je olakšala svakodnevnu kuhinjsku rutinu.

- Ovo je super! Inače, uvek bacim pola belog pilećeg mesa kada pokušam da isečem celu tetivu i tako je izvadim, bio je samo jedan od komentara koji odražavaju zahvalnost korisnika.

- Upravo si mi promenio život, napisao je jedan korisnik, dok je drugi priznao:

- Totalno sam oduševljena. Obično ne kupujem pileće belo meso jer ne znam kako da se nosim sa tetivom.

Mendin trik postao je pravi hit na internetu, dokazavši da ponekad najbolja rešenja mogu biti i najjednostavnija. Ova jednostavna tehnika brzo se proširila među ljubiteljima kuvanja, omogućavajući im da sa lakoćom uživaju u pripremi ukusnih pilećih jela, bez frustracija tetivama.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)