Tetka Saveta

DA LI ZNATE TAJNU TRI PIĆA: Preporučuje se tokom radnog vremena, jer podiže produktivnost na poslu! (VIDEO)

Bićete efikasniji, a vaši nadređeni srećniji!

05.05.2024 09:40

DA LI ZNATE TAJNU TRI PIĆA: Preporučuje se tokom radnog vremena, jer podiže produktivnost na poslu! (VIDEO)
Shutterstock

Teško je održati hidrataciju tokom napornog radnog dana, a još teže je pronaći način da taj zadatak učinimo lakšim i zabavnijim. Na popularnoj platformi Tik-tok, korisnici su otkrili teoriju o tri pića koja se sastoji od konzumiranja tri različita napitka tokom dana kako bi se postigla različita svrha. Ovaj trend, koji je prvi put nastao 2019. godine, sada doživljava novi procvat, a evo svega što treba znati o njemu.

 

@annikaizora gotta be surrounded by at least 3 different lukewarm drinks 😌 #coffee #worklife #workfromhome ♬ Feels Like (feat. Kevin JZ Prodigy) - MikeQ

 

Šta je teorija o tri pića?

Prema ovoj teoriji, preporučuje se da uvek imate tri različita pića kod sebe, posebno na radnom stolu, u svakom trenutku. Svaki napitak u ovoj teoriji služi različitoj svrsi: kofein za energiju, voda za hidrataciju i nešto što vam donosi radost - poslastica za radno vreme.

Autor teorije o tri pića

Iako se ovaj trend prvi put pojavio 2019. godine, popularizacija teorije o tri pića na Tik-toku pretežno se pripisuje komičaru Vilsonu Pendltonu i korisnici Aniki Hanstin. Njihovi video sadržaji doprineli su širenju ovog trenda i promovisanju koncepta "pića za emocionalnu potporu".

 

 

Koja su najbolja pića?

Ako želite isprobati trend o tri pića, ključno je da ih prilagodite. Prilikom izbora pića za hidrataciju, preporučuje se konzumiranje vode, a za piće za podizanje energije možete odabrati kafu, mača čaj ili neki drugi energetski napitak. Treće piće treba da vam pruži užitak, bilo da je u pitanju čaj za smirenje ili neki ukusan organski sok.

Ovaj trend donosi novi pristup održavanju hidratacije i podizanju energije tokom radnog dana, pružajući istovremeno i malo zadovoljstva i emocionalne podrške. Ako se osećate umorno ili dehidrirano tokom dana, možda vam je ova jednostavna teorija o tri pića upravo ono što je potrebno da poboljšate svoj dan, a o tome piše i portal Reader's Digest. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)