Tetka Saveta

SVE VREME PRAVIMO OGROMNU GREŠKU: Ovako se pantalone pravilno drže na vešalici! (VIDEO)

Stručnjak za modu je pokazao na Instagramu u čemu je trik.

20.04.2024 14:30

SVE VREME PRAVIMO OGROMNU GREŠKU: Ovako se pantalone pravilno drže na vešalici! (VIDEO)
Printscreen/https://www.instagram.com/leone.cuordileone/

Lep i organizovan ormar san je svake žene, ali i muškarca. Oni koji imaju dovoljno veliki prostor za odlaganje odeće znaju da retko dolazi do gužvanja garderobe kada je ona na predviđenom mestu. Međutim, dešava se da odeću ne kačimo pravilno na vešalicu zbog čega može doći do spadanja sa iste što će nam stvoriti dodatni posao.

Pantalone ili farmerke su odeća koju često odlažemo na vešalici. Većina nas pantalone na vešalici drži na neki ustaljen način koji smo svi prihvatili, a to je da samo preklopljene pantalone prebaci preko vodoravne drške.

shutterstock.com

Dobro posložena odeća je cilj svake žene

Izgleda da smo svi do sada bili u zabludi i da smo se bespotrebno mučili. Jedan stručnjak za odeću pokazao je jednostavan trik kako da složite pantalone na vešalicu, a da se one ne miču i ne proklizavaju sa nje. Uzeo je pantalone, prebacio je do pola jednu nogavicu, zatim je preklopio levu i desnu stranu pantalona a onda je prebacio i drugu nogavicu. Tako su pantalone preklopljene i pričvršćene bez mogućnosti da se pomeraju i gužvaju.

Kako je naveo u objavi, to je ujedno i najpravilniji način slaganja odeće koji su mnogi dočekali sa oduševljenjem rekavši da svih ovih godina nisu imali predstavu da se pantalone pakuju u ormar na taj način. Dobro posložena odeća omogućava lakše korišćenje i organizaciju svakome zbog čega je važno biti vrlo praktičan u čemu pomaže upravo ovakav jedan trik.

Važno je eksperimentisati i isprobavati nove trikove.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)