Tetka Saveta

UMESTO PEGLE, KORISTITE OVAJ DODATAK IZ KUHINJE: Veš će biti bez nabora, kao nakon višečasovnog peglanja

Ovaj trik zlata vredan, domaćice su ga već isprobale.

17.04.2024 09:40

UMESTO PEGLE, KORISTITE OVAJ DODATAK IZ KUHINJE: Veš će biti bez nabora, kao nakon višečasovnog peglanja
Foto: Shuterstock

Pojedine domaćice će priznati kako peglanje deluje terapeutski i da tada zaboravljaju na sve druge obaveze i probleme, međutim, ova aktivnost je i dalje najomraženija za mnoge dame. Većina će vam priznati kako se hvataju za peglu samo u situacijama kada oblače neku majicu ili pantalone te je tada peglanje neophodno. Činjenica je da oko nekih stvari bukvalno gubimo živce, pogotovo ako su greškom oprane na nekom drugom programu pa su se izgužvale.

Budući da je većina nas okupirana svakodnevnim obavezama i brzim životom, jednostavna i brza rešenja su i više nego dobrodošla. Domaćice na TikToku i Instagramu svakodnevno dele neke trikove koje su i same isprobale tvrdeći kako "rade posao" pa je jedan takav i skoro podeljen na Instagramu, otkrivši ženama kako da uštede struju i "živce" peglajući. Ili jednostavno ako ne vole peglanje.

shutterstock.com

Sve što vam je potrebno jeste da ubacite kuglice od folije u veš mašinu

Sve što vam je potrebno je jedna aluminijumska folija iz kuhinje od koje je neophodno napraviti par većih kuglica. Potrebno je kuglice ubaciti u veš mašinu dok se veš pere, a ,kako tvrdi autorka snimka, rezultat je sjajan. Dobićete ispeglanu odeću bez razvlačenja daske.

Neke domaćice su potvrdile da ovaj trik odavno koriste, dok su druge rekle da njima nije uspelo. Naravno, podrazumeva se da veš-mašina nije natrpana odećom jer svakako će onda ona biti izgužvana te kuglice neće odraditi posao kako treba.

 

 

Takođe, domaćice uvek napominju da veš može ostati neizgužvan ukoliko se pere na odgovarajućoj temperaturi i ako se istrese nakon pranja i lepo posloži na žicu za veš.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)