Tetka Saveta

NAJLEPŠE SMS ČESTITKE ZA DAN ŽENA: Ove reči dirnuće svaku damu pravo u srce!

Srećna republika vam daje ideju kako da čestitate praznik pripadnicama lepšeg pola

08.03.2024 10:22

NAJLEPŠE SMS ČESTITKE ZA DAN ŽENA: Ove reči dirnuće svaku damu pravo u srce!
shutterstock.com

Danas je Međunarodni dan žena, praznik posvećen damama koji se obeležava u znak sećanja na one koje su se pre više od jednog veka borile za ženska prava i ravnopravnost. Tokom ovog dana svim damama koje su vam važne paklanja se pažnja koja je za nijansu veća od svakodnevne. U vreme ekspanzija društvenih mreža i slanja SMS-ova, danas većina ljudi čestitke šalje upravo na ovaj način.

Srećna republika vam daje 10 ideja šta da napišete u poruci za mamu, baku, tetku, sestru, drugaricu..., odnosno za sve one žene koje su vam važne u životu. Ovo je 10 najlepših SMS čestitiki i reči koje nijednu damu neće ostaviti ravnodušnom. 

Shutterstock

Danas se obeležava Međunarodni dan žena

 

Čestitke za Osmi mart

1. Šaljem ti zvezdu najlepšeg sjaja, šaljem ti puno sreće bez kraja. Šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepše želje na današnji dan. Srećan 8. mart!

2. Neka ovaj dan bude samo tvoj, neka sunce samo za tebe sija, ne zato što si žena, već zato što si jedinstvena i od svih drugačija. Srećan 8. mart!

3. Nek’ ti sreća postane stvarnost, nek’ ti zdravlje postane trajnost, nek’ te ljubav u srcu greje i nek’ se ostvare sve tvoje želje. Srećan 8. mart!

4. Neka ti svaki sledeći dan bude bolji, neka sve bude po tvojoj volji i kada pada kiša nek’ tebi sija sunce. Srećan ti 8. mart! 

shutterstock.com

Obradujte ženu koju volite nekim poklonom i lepim rečima

5. Želim ti da svakog dana budeš nasmejana, hrabra, da izdržiš svaki izazov koji život donosi. Ovo je dan kada slaviš svoju moćnu žensku energiju, zato je pokreni i ostvari svoje snove. Srećan ti 8. mart!

6. Danas je poseban dan za žene kao što si ti. Šta god poželiš, nek’ ti se ostvari. Zdravlje i sreća nek su sa tobom. Srećan 8. mart!

7. Još lepša ti jutra svitala, pesma ti u susret hitala. Ljubav te u životu pratila, za sva dobra, dobrim ti se vratila. Srećan 8. mart!

8. Budi ponosna što si mudra i jaka. Budi srećna što umeš da voliš i što si voljena. Budi radosna što u sebi imaš snagu da promeniš svet. Ovom porukom šaljem ti dobre vibracije i puno ljubavi na tvoj poseban dan. Srećan 8. mart!

Pixabay.com

Dan žena je prilika da svojoj voljenoj pokažete koliko vam znači

 

9. Želim ti da svakog dana, a ne samo danas, budeš srećna, zadovoljna i svesna koliko si jaka, jer si žena! Srećan 8. mart!

10. Ti si posebna žena koja je dala smisao mom životu! Ostani uvek takva! Srećan ti Dan žena!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)