Tetka Saveta

DA LI BISTE SE USUDILI DA OVAKO NEŠTO POKLONITE ZA 8. MART? 5 originalnih darova koji će sigurno oduševiti svaku ženu!

Umesto cveća, bombonjera, nakita ili parfema priuštite vašoj voljenoj osobi vreme tokom kog će moći da se posveti sebi.

06.03.2023 12:01

DA LI BISTE SE USUDILI DA OVAKO NEŠTO POKLONITE ZA 8. MART? 5 originalnih darova koji će sigurno oduševiti svaku ženu!
shutterstock.com

Dan žena je prilika da poklonima obradujete dame bez obzira na to da li je u pitanju supruga, majka, ćerka ili drugarica. Svaka žena voli da dobija darove, a najbolje je ukoliko joj kupite nešto što će je zaista obradovati.

Za Dan žena većina, posebno muškaraca, odlučiće se za cveće, čokoladnu bombonjeru, parfem, možda komad nakita ili neki sličan dar koji se se najčešće poklanjama damama. Međutim, Srećna republika vam nudi pet malo drugačijih predloga za poklone koji će obradovati svaki damu za 8. mart. Verujte, većina žena će vam reći da je to najbolji poklon za Dan žena koji su ikad dobile. 

1. Vaučer za spa centar

Brojne obaveze na poslu ili oko porodice često ne ostavljaju ženama dovoljno vremena da se posvete sebi. Zato je vaučer za spa-centar pravi poklon koji će joj pružiti priliku da bar na nekoliko sati ne razmišlja o obavezama koje ima, već da se fokusira na sebe. Brojni spa-centri nude različite programe - od masaža, do raznih programa za opuštanje i ulepšavanje. Šta god da odaberete vaša dama će vam biti zahvalana i voleće vas još više.

shutterstock.com

Većina žena voli da izgleda lepo i negovano, pa je odlazak kod frizera i manikira uvek dobar predlog

2. Frizer i manikir

Svaka žena voli da bude lepa, negovana i sređena. Bez obzira na to da li redovno posećuje frizera i manikira vaučer za tu vrstu usluge je poklon koji će je iznenaditi. Možda je i ohrabri da napravi neku promenu u frizuri ili boji kose, da izgleda i oseća se lepše, mlađe i što je najvažnije voljeno. Zadovoljna žena je lepa žena, bez obzira na godine, fizički izgled ili trenutni emotivni status, a takav poklon je primeren bez obzira na to da li je u pitanju majka, supruga, devojka ili drugarica, kao i da li je darodavac muškarac ili druga žena.

pexels.com

Izlet u prirodu ili vikend van grada prilika je da zajednički uživate u predahu od svakodnevnih obaveza

3. Izlet 

Izlet u prirodu ili vikend van grada je još jedna prilika da se vaša dama opusti i odmori od svakodnevnih obaveza. Ukoliko niste pri novcu za neki skup aranžman, uvek možete da pronađete neku vinariju za degustaciju vina ili neku bližu destinaciju za koju vam neće trebati mnogo novca. Takav poklon je dobar jer će doneti benefite i vama, a zajedničko vreme je prilika za nove uzbudljive uspomene koje ćete zauvek pamtiti. 

Foto: Shutterstock

Pomoć u kući dobro dođe, posebno ako je u pitanju pranje prozora

4. Kućna pomoćnica jedan dan

Mnoge žene maštaju da imaju ženu koja im pomaže u kućnim poslovima. Ako nemate mogućnosti da redovno angažujete pomoć u kući, pronađite nekoga ko će barem na jedan dan pomoći i olakšati život dami koju volite. Kućna pomoćnica može da uradi sve one grube poslove - od pranja prozora do peglanja gomile veša. Takav poklon sigurno nije uobičajen, ali, verujte, obradovaće mu se svaka žena, posebno ona koja ima brojne poslovne i porodične obaveze.

shutterstock.com

Priuštite joj druženje s prijateljicama

5. Večera sa drugaricama

Svakodnevni tempo koji najčešće podrazumeva brojne poslovne obaveze, trčanje po decu u vrtić i pripremu obroka za porodicu većini žena ne ostavlja vreme za druženje s drugaricama. Priuštite svojoj voljenoj dami upravo to, jedno veče kad će moći da se opusti uz hranu i piće s prijateljicama. Druženje je izuzetno važno za svako ljudsko biće, ali nažalost, sve češće jednostavno nemamo dovoljno vremena za sve i u takvim situacijama najčešće se odričemo vremena provedenog s prijateljima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)