Tetka Saveta

"KO SE OVOGA SETIO ZASLUŽIO JE NOBELOVU NAGRADU ZA IZUM": Treba vam samo jedan komad pribora za jelo, nećete verovati koliko je lako okačiti sliku na zid! (VIDEO)

Nekad je pravo umeče okačiti sliku većih dimenzija o maleni ekser ukucan u zid.

20.09.2023 12:00

"KO SE OVOGA SETIO ZASLUŽIO JE NOBELOVU NAGRADU ZA IZUM": Treba vam samo jedan komad pribora za jelo, nećete verovati koliko je lako okačiti sliku na zid! (VIDEO)
Shutterstock

Kačenje slike na zid posebno ako je u pitanju umetničko delo većih dimenzija može biti prilično izazovno. Nakon što odredite idealanu poziciju za sliku, obezbedite ekser ili držač ide teži deo posla kako okačiti sliku. Još ako kačite više slika budite spremni na strpljenje jer kabasti ram često ume da bude prepreka za samo kačenje. Nekad je pravo umeče okačiti sliku većih dimenzija o maleni ekser ukucan u zid. 

Međutim, ovim nevoljama je došao kraj. Snimak brzog i krajnje jednostavnog kačenja slika na zid uz pomoć viljuške oduševio je ljude na društvenim mrežama. 

Naime,kako se vidi na snimku koji je samo na Instagramu pregledan više od dva miliona puta dovoljno je viljušku zupcima zakačiti za ekser ali tako da drška stoji uspravno ka gore. U ovom slučaju drška je ključna jer je dovoljno kanap sa zadnje strane rama za slike koji se kači na zid zakačiti za dršku viljuške i lagano ga spustiti bez problema na ekser.

Potom se viljuška jednostavno izvadi a slika ostaje savršeno zakačena na zidu. 

 

- Kako ranije pre nisam znao ovo - stoji u opisu snimka koji je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama.

- Kako ovo nisam video ranije. Pre nedelju dana sam doslovno poludeo pokušavajući da okačim sliku na zid. 

- Neverovatno, ko se ovoga setio, zaslužio je Nobelovu nagradu za izum!

- Sad sam najzad shvatio odakle potiče izraz “kad ne znaš šta ćeš, zabi viljušku u to!”

- Prosto mi dođe da sad skinem sve svoje slike i da ih ponovo okačim, jer ovo traje nekoliko sekundi.

- Kakva genijalna ideja!

- Prvi put vidim ovo, a ja sam majstor za kućne poslove.

- Upravo biram slike koje ću da okačim i isprobam ovaj fantastični trik! - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)