Tetka Saveta

BEZ RIBANJA DO ČISTIH FUGNI U KUPATILU: Ovu su dva najefikasnija načina koja su oduševile domaćice širom sveta, tvrde da deluju (VIDEO)

Nekada je potrebno samo malo eksperimentisati kako bismo došli do nekih trikova za čišćenje.

16.09.2023 11:57

BEZ RIBANJA DO ČISTIH FUGNI U KUPATILU: Ovu su dva najefikasnija načina koja su oduševile domaćice širom sveta, tvrde da deluju (VIDEO)
shutterstock.com, Printscreen/www.tiktok.com/@livecomposed

Posao u kući je posao koji se ne plaća a istovremeno jedan od najzahtevnijih. Iako se preporučuje kao relaksacija i instant terapija kada ste nervozni ili pod stresom, većina domaćica će reći kako im je to najveća frustracija i obaveza koju moraju da urade. One dame koje drže do dubinske higijene svog doma, primećuju mnoge detalje koji im "bodu" oči i kojih žele da se reše, međutim, rešenja često nema na vidiku.

Iako svaka od nas ne žali da potroši novac na sredstva koja su neophodna da održimo čistoću doma, ponekad ni ono za šta smo mislili da je efikasno, ne deluje. 

shutterstock.com

Besprekorno čisto kupatilo je cilj svake domaćice

Fugne u kupatilu su posebno teške za čišćenje, jer njihova nepristupačnost i to što okružuju pločice, čini ih zaista dosta nezgodnim pa na ovom mestu se često zadrže fleke koje ostaju od masnoće, plesni i kamenca. Iako fugne mogu biti i u neutralnoj boji, ne nužno u beloj, nećemo sprečiti nakupljanje nečistoće koje prouzrokuju bakterije i gljivice kao i ostala prljavština

Mnoge žene će se požaliti kako nisu do sada pronašle hemijsko sredstvo koje bi bez po muke ili samo za sebe (ne u kombinaciji sa nečim) rešilo njihov problem i očstilo fugne. Ipak, jedna Tiktokerka je odlučila da nesebično podeli trik do kojeg je došla. Ona tvrdi kako joj je jedan proizvod rešio problem i to da nije ni znala da je to moguće.

- Slučajno sam prosula ovaj odmašćivač po svom podu i otkrila da čisti moje fugne a da ih nisam ribala - otkrila je ekspertkinje za čišćenje Azur MekKanel u videu koji je podelila na svom TikToku.

Ona je uz snimak pokazala  da joj je posao završio odmašćivač koji je prosula po fugnama i ostavila oko minut nakon čega je pločice prebrisala džogerom. Iako je ona otkrila prednosti ovog sredstva, rekla je da ga za druge svrhe čišćenja treba razrediti. Objava ekspertkinje je sakupila preko 160.000 sviđanja a svi su pohrlili u odeljak za komentar kako bi dali svoje mišljenje.

- Znaš da si previše star kada si uzbuđen oko ovakvih stvari.

- Svaki odmašćivač će raditi ovaj posao. 

- Sirće i blagi sapun za suđe takođe pomažu.

- Ja sam menadžer u restoranu i kad god su podovi uveče veoma prljavi, malo odmašćivača uvek pali.

- Hvala, zaista dobro radi!- bili su neki od komentara.

Bilo je korisnika koji su podelili svoj način čišćenja, međutim, neki su naveli kako je ova metoda za njih izuzetno skupa. Mnogi su rekli sa druge strane, da ne žale novac za čisto kupatilo i da su u stanju da eksperimentišu i probaju sve što se nudi kako bi njihove pločice zasijale punim sjajem.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)