Tetka Saveta

KAKO OČISTITI VRATA TUŠ KABINE BEZ MRLJA NA STAKLU: Ovim trikom oduševljene su žene širom sveta (VIDEO)

Potrebno vam je manje od minuta, a nikada se ne biste setili da na ovaj način to uradite.

02.07.2023 15:01

KAKO OČISTITI VRATA TUŠ KABINE BEZ MRLJA NA STAKLU: Ovim trikom oduševljene su žene širom sveta (VIDEO)
Printscreen/TikTok/theweescottycleaners

Poslednjih desetak godina sve više su u kupatilima kade zamenjene modernim tuš kabina, a jedan od razloga je to što su one navodno daleko praktičnije od kada. Međutim, kada je njihovo čišćenje u pitanju, domaćice nailaze na velike probleme. Zaprljana vrata tuš kabina mogu biti noćna mora domaćica, a svaka od njih pokušava na svoj način da se izbori sa tim problemom. I dok mnoge koriste standardne deterdžente da se uhvate u koštac sa prljavštinom, druge traže jednostavnije načine da se izbore sa tim. Činjenica je da mutna i prljava vrata ne voli niko i da izgleda ružno na kabini. 

Fleke i prljavština na staklenim vratima tuš kabine umeju da naruže sliku čitavog kupatila. Jedna savetnica za čišćenje doma okačila je na TikTok mreži jednostavnu tehniku za čišćenje.

Foto: Shutterstok

Mnoge žene pokušavaju da pronađu adekvatan način da očiste vrata tuš kabine

Kler je počela čišćenje vrata tuš kabine, tako što je sipala deterdžent za sudove na krpu od mikrovlakana a zatim je njome prebrisala vrata. Ona je objasnila da treba protrljati krpom staklena vrata i da će tkanina kliziti bez problema. 

- Zapravo se lepi na staklo i to je način na koji ta prljavština silazi - rekla je ona u objavi.

Tiktokerka je objasnila da joj je za ovaj posao bilo potrebno svega 30 sekundi i da je nakon toga površina bila lepa i glatka. Sledeći korak je ispiranje vrata od sapuna što je TikTokerka učinila koristeći tuš i mlaz vode koji je prešao preko sapunice. Poslednji korak bio je brisanje suvom krpom od mikrovlakana. Kler je u objavi demonstrirala tehniku horizontalnim brisanjem vrata. 

Ceo proces koji je trajao manje od minute tiktokerka je opisala kao nešto "bez napora" zbog čega je dobila blistavo staklo. Klerini pratioci su bili oduševljeni ovim otkrićem, obećavši da će i sami probati ovaj trik.

- Toliko testiram ovo -

- Vrata tuš kabine izgledaju potpuno nova. Mojima je ovo očajnički potrebno-

- Vodene mrlje su prava noćna mora -

- Ova stvar radi posao, probala sam.- komentarisali su korisnici mreže.

 

Pratioci su je pitali da li ista tehnika funkcioniše i kod čišćenja prozora, a Tiktokerka je objasnila da u tom slučaju krpa ostavlja linije i da je bolje izbegavati. Neki od Tiktokera su poručili da je dovoljno oprati tečnošću za stakla i da je posao završen.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)