Tetka Saveta

HTELI SU DA IZNAJME STAN ZA 780 EVRA, A ONDA U NJEMU ZATEKLI HOROR SCENU: Pominje se i bavljenje crnom magijom, užas!(FOTO)

Društvene mreže preplavljene su komentarima na račun bizarnog skladišta koji se predstavlja kao stan.

30.05.2023 12:10

HTELI SU DA IZNAJME STAN ZA 780 EVRA, A ONDA U NJEMU ZATEKLI HOROR SCENU: Pominje se i bavljenje crnom magijom, užas!(FOTO)
shutterstock.com

Stanovi koji se izdaju u velikim svetskim prestonicama su sve manji, a cene sve veće. Tako se u centru metropola izdaju pojedini objekti po abnormalno visokim cenama. London, Pariz, Njujork su gradovi u kojima je potražnja najveća, tako da su počeli da se izdaju i magacinski prostori. Na jednoj društvenoj mreži je osvanuo oglas koji je naišao na veliki broj komentara osuđujuće prirode i to ne bez razloga. 

Naime, navodno u centru prestonice Velike Britanije izdaje se ni manje, ni više već magacinski prostor. Kvadratura prostora je nepoznata, ali primetno je da je u pitanju jedna jedina prostorija. Očigledno je da prostorija nema prozore već je u podrumu i predstavljala je ostavu, tačnije magacinski prostor. Zidovi su nekada bili prekrečeni u belo, međutim farba se prilično skinula, a u pokušaju eventualnog nekadašnjeg moleraja i dalje se po podu svuda mogu videti bele fleke od farbe. Podovi su betonski, dok je plafon spušten i napravljena je pregrada od dasaka tako da se na minimalnom prostoru gornjeg dela nalazi krevet.

printscreen/Sun/Facebook

Stan koji se izdaje za 756 evra

Vrhunac cele priče je da se usred prostorije nalaze drvene merdevine koje vode do kreveta koji je "na sprat", a najjeziviji momenat nije ni stari sunđer bačen po podu koji predstavlja alternativni krevet, već što je sa jedne starne kreveta zid, a sa druge je "ambis". Osoba koja bi legla u tu vrstu improvizovane prostirke bi doživotni invaliditet, budući da se sa druge starne kreveta pada dirketno u prizemnlje. Od ostatka nameštaja tu je bela stara plastična dvorišna stolica i neka vrsta minijaturne podne prostirke.

Za prostoriju koja izgleda kao da ima 8 kvadrata ovog trebalo bi da se izdvoji čak 680 funti ili 786 evra. Život je za mnoge daleko od serije "Seks i grad", pa se tako i luksuz življenja u engleskoj prestonici u magacinskom sobičku ceni na blizu 800 evra. Uz to, stanodavac očekuje i depozit jedan mesec unapred. U opisu stana, ako se ovo uopšte tako može nazvati, stoji da na istom prostoru živi još 6 kreativaca i da objekat raspolaže i sa dodatna 3 toaleta i divnim krovnim pogledom. Toaleti su u vidu zidova od cigala, dok su po podu betoni. Ukoliko pak želite da živite sa 6 umetnika u improvizovanom skladištu u istočnom delu Londona, bez prozora, podova i ograda za krevet, možete i to i to za 1.572 evra u startu.

printscreen/Sun/Facebook

Krevet na spratu bez pregrade

Komentari na ovaj oglas bili su krajnje oštri, kako se i činilo.

- Platite 1.572 evra da biste najlakše polomili noge ili kičmu! -

- Ovo je san svakog dilera -

- Nisu naveli da je dozvoljeno i bavljenje crnom magijom -

- Može li da se rentira kao skladište za pse dok sam na poslu? -

- Oduvek sam sanjao da ovako skončam život -

- Vlasnika ovog prostora bi trebalo ne samo prijaviti već tužiti -

- Da li je moguće da je ovo uopšte u oglasima i da se iznajmljuje po ovoj ceni -

- Da li je i nameštaj uključen u cenu? -

printscreen/Sun/Facebook

Komentari sa Fejsbuka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)