Zanimljivosti

STARICI HTELI DA NAPLATE U HOTELU SVE ONO ŠTO NIJE NI KORISTILA: Ono što je ona uradila skamenilo je menadžera luksuznog zdanja!

Kada imate godine, znanje i iskustvo, ne mogu da vas "prevedu žedne preko vode", dokazala je jedna vremešna dama koja je samo želela da sebe časti na 70. rođendan.

24.05.2023 17:01

STARICI HTELI DA NAPLATE U HOTELU SVE ONO ŠTO NIJE NI KORISTILA: Ono što je ona uradila skamenilo je menadžera luksuznog zdanja!
YouTube/printscreen/CBS Mornings

Jedna vremešna žena odlučila je da sebi priredi veliku poslasticu za 70. rođendan tako što će prenoćiti u posebno luksuznom i lepom hotelu. Smatrala je da je za toliko godina najzad zaslužila da makar jednu noć provede na visokoj nozi. Nije koristila pojedine usluge kojima hotel obiluje, zato ju je iznenadio račun koji je usledio po odjavljivanju.

- Kada sam se odjavila sledećeg jutra radnik na recepciji mi je dao račun koji je iznosio 250 dolara. Zahtevala sam da znam zašto su mi toliko mnogo naplatili jedno noćenje. Odgovorila sam da se slažem da je to lep hotel, ali da sobe ne vrede 250 dolara samo za noćenje. Nisam čak ni doručkovala! Službenik mi je rekao da je 250 "standardna cena", pri čemu je doručak uključen u nju, pa je samim tim tako i naplaćen. Bila sam zapanjena drskošću recepcionera! - započinje svoju ispovest ta gospođa.

Ona je insistirala da razgovara sa menadžerom, misleći da recepcionar nije dobro obavešten.

- Menadžer se pojavio i rekao mi da hotel ima i olimpijski bazen i ogroman konferencijski centar koji je na raspolaganju gostima. Odgovorila sam mu da ih ja nisam koristila. "Pa, oni su ovde i mogli ste", sledio je odgovor. Menadžer je nastavio da objašnjava da sam takođe mogla da vidim neku od emisija u hotelu po kojima su bili tako poznati. Dodao je da imaju najbolje zabavljače iz sveta koji nastupaju kod njih. Ponovila sam da nisam išla ni na jednu emisiju. "Pa, mi ih imamo, a vi ste mogli da ga iskoristite" - otkrila je baka kako je tekao njen razgovor s osobljem luksuznog zdanja. 

shutterstock.com

Kada je sve stavila na papir shvatila je da joj se račun nikako ne uklapa 

Bila je naoružana strpljenjem, ali i dugogodišnjim iskustvom, pa je rešila da vidi dokle ide "bezobrazluk recipcionera i menadžera hotela koji pokušavaju da zarade na tuđoj nesreći i starosti". Iako je pojedinačno navodila šta sve nije koristila od usloga, čula je uvek isti odgovor: "Ali, vi ste bili tu i mogli ste". Menadžer je delovao nepokolebljivo, a, s druge strane, smeškao se recepcioneru i čekao da vremešna gospođa podlegne pritisku i plati 250 dolara. To se na kraju i dogodilo i ona je napisala ček.

Međutim, menadžer se zapanjio kada ga je pogledao. 

- Ali, gospođo, ovaj ček je za samo 50 dolara! - rekao joj je on zbunjeno. 

Starica ga je spremno dočekala. 

- Tačno tako, platila bih vam još 200 dolara da ste spavali sa mnom - odbrusila je ona. 

Menadžer je uzvratio. 

 - Ali, nisam! - izustio je on razrogačenih očiju. 

Baka je i na to imala spreman odgovor. 

- Pa, šteta, ja sam takođe bila tu i mogli ste me imati. Zato sam vam odbila tih 200 dolara - usledila je završna reč ove mudre godspođe koja je na kraju sa samo 50 dolara završila svaku diskusiju na tu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)