Oni koji provode vreme češće u kuhinji, a zaduženi su za pripremu obroka, znaju da to ponekad, uz raznorazne izazove, može da se pretvori u pravu olimpijsku disciplinu, kao na primer kada tokom prženja počne da vam prska ulje na sve strane. Ipak, ako ste duže vreme vrsni kuvar i rado pripremate najrazličitija jela, onda znate i mnoge cake koje vam olakšavaju kuvanje.
Za mnoge je i prženje jaja na oko posebna veština jer se dobro pripremljenim u većini slučajeva smatraju ona koja se nisu razlila po tiganju i koja na prvi pogled izgledaju lepo.
Ako ste među onima koji se petjaju s lopaticom za prženje, prevrćući jaja na svaki minut kako bi se ona sa obe strane dobro ispekla i kako ne bi zagorela, imamo za vas sjajnu vest. Oni koji su imali vremena da malo eksperimentišu i olakšaju sebi tražeći neko rešenje u kuhinji, pronašli su sjajan trik kako da jaja na oko isprže na najjednostavniji način, a da ona ostanu čitava.
Masej Brodum je ljubiteljka kulinarstva i ona na svom TikTok nalogu često objavljuje recepte i trikove za pripremu najrazličitijih jela. U jednoj od svojih poslednjih objava objavila je video-zapis koji je potpuno osvojio sve. Ona je, naime, na ulju s jedne strane ispržila četiri jajeta na oko, a onda, kako se ona ne bi raspala prilikom prevrtanja, prebacila ih je na poklopac tiganja i potom prevrnula sa druge strane kako bi se i dobro ispržila. Trik je nikad lakši i efektniji, a evo kako izgleda njegovo sprovođenje u praksi.
Iako je kreatorka sadržaja ukinula mogućnost komentarisanja, lajkovi na objavu i broj njenih deljenja pokazali su da se korisnicima ta tehnika i te kako sviđa.
Inače, Tiktokerka Masej pored kulinarskih umeća i zdrave ishrane, koju promoviše, sa korisnicima često deli i trenutke iz svog života. Ona voli da trenira i da slobodno vreme provodi sa porodicom. U mnogim objavama je pokazala da je izgubila oko 8 kilograma i to zahvaljujući keto dijeti ili jajima, koje je uvrstila u ishranu, i to na razne načine.
BONUS VIDEO:
Komentari (2)
bg
31.05.2023 11:25
nekko
31.05.2023 23:09
Kakva glupost. Dovoljno je poklopiti tiganj i bez okretanja se jaja prze. Moze se dodati i malo vode ali nije neophodno. Uostalom, ko jos jede preprzena jaja? Blago rovito do delimicno tecno je najbolje.
Uzas kakva glupost.