Tetka Saveta

NAPRAVITE SAMI SMESU ZA BRISANJE PRAŠINE I NEĆE JE BITI MESEC DANA: Potrebna su vam samo 4 sastojka iz kuhinje!

Tiktokerka je podelila trik za brisanje prašine i kako da napravite tečnost od jeftinih sastojaka koje već imate u svojoj kuhinji

20.12.2022 13:01

NAPRAVITE SAMI SMESU ZA BRISANJE PRAŠINE I NEĆE JE BITI MESEC DANA: Potrebna su vam samo 4 sastojka iz kuhinje!
shutterstock.com

Brisanje prašine je dosadan, ali neophodan posao u domu. I koliko god se trudite sa redovno uklanjate prašinu sa stolova i polica ona se uvek veoma brzo vrati.

Međutim, postoji način da obrišete pašinu i da budete mirni narednih mesec dana. Da, dobro ste pročitali, nećete morati da uzmete krpu u ruke jer prašine neće biti.

Karolinina tajna 

Kako je na TikToku pokazala Karolina Mekuli iz Perta, koju prati 2,6 miliona ljudi, postoji magičana tečnost koja se brzo i jednostavno pravi od jeftinih sastojaka koje već imate u kuhinji. 

- U flašu sa raspršivačem sipajte dve šolje vode, 1/4 šolje običnog alkoholnog sirćeta, jednu kašičicu maslinovog ulja i tri kapi deterdženta za sudove - otkrila je ona u video snimku. 

Flašu je promućkala da se sastojci dobro sjedine i jednostavno isprskala krpu od mikrofibera s kojom je na uobičajeni način obrisala prašinu

Ukoliko želite i da vam kuća lepo miriše u tu smesu možete dodati i nekoliko kapi eteričnog ulja, recimo limuna, pa će vaš dom dugo mirisati na sveže i čisto. 

pexels.com

Nakon brisanja nameštaja sa ovom tečnošću narednih mesec dana neće imati prašinu

Oduševljeni pratioci

Pratioci te Tiktokerke nisu krili oduševljenje njenim trikom za brisanje prašine.

- Nisam ljubitelj ovakvih saveta ali sam ovo morao da isproban. Moram priznati da sam oduševljen rezultatima. Moj nameštaj blista i to bez trunke prašine - 

- Ovo je sjajno. Nema toksičnih sastojaka iz hemijskih sredstava, samo prirodno, a veoma efikasno. Uz to je bezbedan i za kućne ljubimce - 

- Baš ovako nešto mi je trebalo. Živim u blizni velikog gradilišta i kuća mi je stalno puna prašine koliko god često da je brišem. Već sutra ću napraviti ovu mešavinu i isprobati - bili su samo neki od komentara njenih pratilaca. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)