Kafa i slatkiši

VAŠE ČULO UKUSA BIĆE VAM ZAHVALNO: Kafa i slatkiši su savršen tandem!

Kafa i slatkiši idu zajedno savršeno zajedno, ali ne možete da kombinujete bilo koji topli napitak sa bilo kojim kolačem, zato izaberite pravu kombinaciju!

13.11.2021 17:27

VAŠE ČULO UKUSA BIĆE VAM ZAHVALNO: Kafa i slatkiši su savršen tandem!
pexels.com

Kafa je jedan od omiljenih napitaka mnogih ljudi. Uz nju nam počinje svako jutro, poslepodne i veče, a ponekad poželimo da njen ukus obogatimo nekim slatkišima. Ipak, mnogi od nas ne znaju koji slatkiš ide savršeno uz koju kafu, zato smo rešili da vam donesemo prave kombinacije koje će vas uvek oduševiti.

Domaća kafa uz čokoladnu tortu ili čak tulumbe!

Čokoladna torta i tulumbe, koliko god ih svi voleli, zaista ponekada umeju da buddu preslatke, zato mnogi od nas od njih odustanu vrlo brzo i kolač ostave nepojeden. Ipak, ako biste probali da ih ukombinujete sa domaćom kafon, sigurno biste se oduševili. Naime, slatki ukus kolača i gorčina ove kafe zajedno će da stvore neki od najlepših ukusa.

 

 

Za ljubitelje kapućina!

Kapućino je omiljena kafa svih koji se razumeju u ovo toplo piće. Ukoliko ste jedan od takvih sigurno obožavate kremasti ukus ove kafe sa mlekom i šećerom. Međutim, savršen ukus kafe može biti uništen pogrešnim kolačem, zato vam predlažemo da probate kombinaciju kapućina i kolača sa makom ili orašastim plodovima koja će stvoriti savršenu aromu ukusa u vašim ustima.

 

 

Uz espreso samo kremasto, jednostavno i preukusno!

Espreso je jaka crna kafa čiji ukus mnogi vole, ali im je potrbno da je ukombinuju sa nečim slatkim. Oštar ukus espresa najbolje se slaže sa kremastim i nežnim kolačima koje se tope u ustima, poput čokoladnog kolača, za koji smo vam već dali recept. Probajte ovu kombinaciju i oduševićete se.

 

 

Ako ste pravi kafokoličari i zaista uživate u slatkišima, jednom kada probate ove kombinacije one će postati vaša tradicija, bez koje nećete moći.

Komentari (0)