Kada nemate puno vremena za pripremu jela, a želite da napravite i pojedete zdrav i ukusan obrok, poslužite se ovim receptom.
Vreme pripreme je oko pola sata, a nije vam potrebna velika kulinarska veština da biste napravili jelo koje će oduševiti svakog gurmana.
Prijatno!
Sastojci:
- Moja Kravica pavlaka sa pečurkama
- 400 g pilećeg belog mesa
- kašičica slatke crvene paprike
- kašičica suvog bosiljka
- zelena salata
- kašičica soli
- Pola kašičice bibera
- 5 kriški tost hleba
- 30 g rendanog kačkavalja
- 3 kašike ulja
- 2 kašike limunovog soka
- Šaka cherry paradajza
Priprema:
Piletinu začiniti slatkom paprikom, soli, biberom, bosiljkom i ispeći je na električnom grilu ili tosteru, pa je ostaviti da “odmori” po strani. Hleb iseckati na kockice, staviti u pleh, preliti sa malo ulja i peći u rerni na 200 °C, dok ne postane zlatne boje sa svih strana.
Piletinu naseckati, pa poslužiti preko pomešane zelene salate i paradajza, koju ste začinili sa malo ulja i limuna. Posuti hlebom, kačkavaljem i piletinom, pa konačno preliti Moja Kravica pavlakom sa pečurkama i
služiti toplo.
VIDEO BONUS:
Komentari (0)