Post je gotov i svima je meso ponovo na meniju, pa je uvek korisno da pri ruci imamo recept za jelo koje se brzo priprema, a tera vodu na usta zbog toga koliko je ukusno.
Svinjsko mleveno meso možete da iskoristite u raznim specialitetima, ali ako ga upotrebite za spremanje ovog jela, sigurno je da ćete ga iskoristiti na najbolji mogući način.
Vreme pripreme je oko pola sata, a nema spora oko toga da je priprema izuzetno laka.
Prijatno!
Sastojci:
- pakovanje Moja Kravica pavlake sa pečurkama
- 400 g mlevenog svinjskog mesa
- Kašičica slatke mlevene paprike
- Malo sveže seckane mirođije
- Pola kašičice bibera
- 2 kašike susama
- 2 kašičice soli
- 2 kašike ulja
- 50 g prezli
- 1 jaje
Priprema:
Pomešati meso, prezle, jaje, susam i začine, pa formirati homogenu smesu. Sa blago nauljenim rukama oblikovati ćuftice i ostaviti ih po strani. Zagrejati ulje u tiganju i ispeći ćuftice dok ne dobiju smeđu boju sa svih strana. Poslužiti ih tople uz pavlaku sa pečurkama kao prelivom.
Prijatno!
Možda vas zanima…
BONUS VIDEO:
Komentari (0)