Dijeta

SREĆNA REPUBLIKA POKLANJA: Mršavljenje na zdrav način

Poklanjamo Vam jednomesečni jelovnik zdrave ishrane koje će specijalno za vas napraviti nutricionista Julijana Grujičić.

09.03.2022 07:00

SREĆNA REPUBLIKA POKLANJA: Mršavljenje na zdrav način
Srećna republika

Poznato je da višak kilograma nije samo estetski problem, već je poruka koje nam telo šalje da to što radimo, odnosno da naš način života vodi u bolest.

Međutim, oni koji postanu svesni problema, i požele da skinu višak kilograma, četso posežu za dijetama, koje pronađu na internetu ili one koje su pomogle ljudima drastično različitog zdravstvenog stanja od njihovog i rezutati nisu odgovarajući.

Zato je portal Srećna Republika odlučila da Vam pokloni savete stručnjaka, nutricioniste Julijane Grujičić, tačnije pregled kod nje i jelovnik sa receptima za mesec dana.

Dobitnica mesečnog jelovnika je Marija Popović. Čestitamo!

Sve što je potrebno da biste dobili ovaj vredan i lep poklon je da:

1. Zapratite stranu Srećna Republika i Julijanu Nutricionistu na Fejsbuku i Instagramu @julijana_nutricionista

2. Ostavite komentar uz objavu ove akcije na našoj strani na društvenim mrežama.

3. Tagujte u kommentaru osobe (neograničen broj) koju bi obradovao ovakav poklon.

 

 

 

Nutricionista Julijana Grujičić otkriva da zdravo telo ne podrzumeva samo idelanu telesnu težinu i zadovoljstvo sopstvenom figurom, već i optimalan telesni sastav, dobru hidrataciju organizma, laboratorijske rezultate koji su u okvirima referentnih vrednosti, a samim tim i dobro opšte zdravstevno stanje pojedinca prema polu i godinama.

 

 

Komentari (0)